2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Belföld

Szabó Bálint kísérte az ATV-be Magyar Pétert

„Ahogy tegnap mondtam, az Új Messiás vele, a cipőfűzővel szalmabálához kötözött Szabó Bálinttal jelent meg az Egyenes Beszédben. És még mielőtt érkezne a bárgyún hiszékeny rajongótípus, hogy biztos csak véletlen, meg arra járt. Igen, én is úgy szoktam stúdióba menni, hogy random ismeretlenekkel közlöm, hogy kísérjenek el. További idült lelkesedést az örök eszdéesznek” – fogalmazott Facebook-bejegyzésében Hont András.

  • Szabó Bálint kísérte az ATV-be Magyar Pétert

Magyar Péter a múlt héten járt az ATV Egyenes beszéd című műsorában, ahol úgy fogalmazott: „Először is hadd kezdjem a köszönet hangján, hogy az ATV meghívott az Egyenes beszédbe, egy élő műsorba. Ez még nem történt eddig meg a Fidesz-propagandamédia többi zászlóshajójánál, mint a TV2, az Origo, a köztévé és az Index, úgyhogy innen is köszönöm a lehetőséget.”

A teljes írást IDE kattintva érheti el. 

Mandiner

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!