2019. augusztus 21.,
szerda, Sámuel, Hajna napja

Szabadúszó színművész, de a kalotaszegit is bármikor eltáncolja

Hír TV

2018. december 9., vasárnap 07:30

Meglehetősen korán kezdte a színészi pályát, gyerekként már több filmben játszott. A tánchoz való vonzódás viszont annyira erős volt, hogy elvégezte az Állami Balettintézetet, ez után következett a Színművészeti Egyetem. Egy évtizedet töltött a József Attila Színházban, majd játszott Miskolctól Győrig, Veszprémtől Sopronig, szinte minden vidéki társulattal. Jelenleg Budapesten szabadúszó színészként dolgozik. Ullmann Mónika volt az Ikon vendége.

Kicsi kora óta a tánc volt a mindene – kezdte Ullman Mónika a Hír TV Ikon című műsorában. A nagymamája táncpedagógus volt, aki fantasztikusan foglalkozott a gyerekekkel, és „ebben nőttem fel” – mondta, utalva arra, miért végzett az Állami Balettintézetben.

Ezt követően jött a színészet. Elvégezte a Színművészetit, közben terhes lett, a gyermekvállalás pedig sokáig meghatározta a pályáját. „Ami lehetőség adódott, mindent elvállaltam. A pályám első szakaszában nem is annyira a szakmaiságra koncentráltam, hanem a babára”.

Jelenleg igen testhezálló szerepben láthatja a közönség. A Táncórákban egy táncosnőt alakít a Rózsavölgyi Szalonban. „Most éppen rettenetesen jól érzem magam a bőrömben” – mondta.

Tekintse meg a teljes interjút: