2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Belföld

Szabadúszó színművész, de a kalotaszegit is bármikor eltáncolja

Meglehetősen korán kezdte a színészi pályát, gyerekként már több filmben játszott. A tánchoz való vonzódás viszont annyira erős volt, hogy elvégezte az Állami Balettintézetet, ez után következett a Színművészeti Egyetem. Egy évtizedet töltött a József Attila Színházban, majd játszott Miskolctól Győrig, Veszprémtől Sopronig, szinte minden vidéki társulattal. Jelenleg Budapesten szabadúszó színészként dolgozik. Ullmann Mónika volt az Ikon vendége.

  • Szabadúszó színművész, de a kalotaszegit is bármikor eltáncolja

Kicsi kora óta a tánc volt a mindene – kezdte Ullman Mónika a Hír TV Ikon című műsorában. A nagymamája táncpedagógus volt, aki fantasztikusan foglalkozott a gyerekekkel, és „ebben nőttem fel” – mondta, utalva arra, miért végzett az Állami Balettintézetben.

Ezt követően jött a színészet. Elvégezte a Színművészetit, közben terhes lett, a gyermekvállalás pedig sokáig meghatározta a pályáját. „Ami lehetőség adódott, mindent elvállaltam. A pályám első szakaszában nem is annyira a szakmaiságra koncentráltam, hanem a babára”.

Jelenleg igen testhezálló szerepben láthatja a közönség. A Táncórákban egy táncosnőt alakít a Rózsavölgyi Szalonban. „Most éppen rettenetesen jól érzem magam a bőrömben” – mondta.

Tekintse meg a teljes interjút:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szakmai rendezvénysorozat a kkv-szektor fejlesztésére + videó

Szakmai rendezvénysorozat a kkv-szektor fejlesztésére + videó

Április 17. és május 29. között országos road-showra indul a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, illetve a Kavosz, amihez médipartnerként kapcsolódik a Világgazdság is. A Napi Aktuálisban arról kérdeztük Szajlai Csabát, a Figyelő és a Világgazdság főszerkesztőjét, hogy mi a témája ennek a beszélgetéssorzatnak. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!