2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Szabadon engedték Káslert, aki panasszal élt

Kiengedték az őrizetbe vett Kásler Árpádot, a keddi fővárosi ülődemonstrációt szervező A Haza Nem Eladó Mozgalom vezetőjét.

Szabadon engedték a devizahitelesek kizsákmányolása elleni keddi tüntetés főszervezőjét. Kásler Árpádot még az Astoriánál tartott, be nem jelentett demonstráció után őrizetbe vették közérdekű üzem működésének megzavarása gyanújával. A Haza Nem Eladó Mozgalom vezetője koncepciós eljárás áldozatának tekinti magát, és panasszal élt a gyanúsítás ellen, mert szerinte a rendőrség nem szólította fel őket a helyszín elhagyására. Kifogásolta a fogdában tapasztalt körülményeket is.

– Mi csak éltünk a gyülekezési jogunkkal a törvénybe foglalt módon, ugyanis nem állt mód arra, hogy 72 órával előtte ezt bejelentsük – közölte Kásler Árpád, hozzátéve: viszont ott a helyszínen ezt közöltük a Teve utcai rendőrkapitányság kollégáival. – Ők nem ellenkeztek, és biztosították nekünk a helyszínt. Innentől kezdve mi a bejelentési kötelezettségünknek eleget tettünk, ez ellen senki sem tiltakozott, a rendőrség a teljes védelmet és kíséretet biztosította, a forgalmat leállította. Egyszerűen döbbenet, milyen bűncselekményről beszélünk akkor? Ki követett el bűncselekményt, a rendőrség, az országos rendőrkapitányság, vagy én? – tette föl a kérdést A Haza Nem Eladó Mozgalom vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Idén is elindultak a fényes BKV járművek + videó

Idén is elindultak a fényes BKV járművek + videó

Kilenc feldíszített járműből áll a BKV idei ünnepi fényflottája. A járművek december 1-én este indultak útjukra a fővárosban. Öt kilométernyi fényfüzér, 140 ezer energiatakarékos LED-izzó díszíti a járműveket. A fényflotta január 7-ig közlekedik.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!