2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Ottó 19:30

Belföld

Suchman kizárását javasolják az MSZP-ből

Kizáratnák a pártból a marcali szocialisták Suchman Tamást – értesült a Hír TV. A televízió információi szerint a városi szervezet ennek érdekében a hét második felében taggyűlést tart, ahol javasolhatják az MSZP alapítótagjának kizárását.

A döntést a szocialista párt Somogy megyei etikai és egyeztető tanácsa hozza meg. A volt szocialista privatizációs miniszternek személyi kérdésekben már régóta vitái vannak az MSZP helyi szervezetével, de szerinte elsősorban zsidó származása miatt támadják. Suchman Tamás azt is mondta az elmúlt napokban, hogy a baloldali politikusok több mint egyharmada valójában antiszemita.

Suchmant a múlt héten jelentette fel az MSZP marcali alapszervezetének vezetése – becsületsértés és garázdaság miatt, miután fellökte párttársa aláírásgyűjtő pultját.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!