2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Svenk 07:30

Belföld

Sorra rúgja ki az FKF a cég szennyesét ismerő dolgozókat

Hiába ígérte meg a főpolgármester novemberben, hogy a fővárosi cégek összevonásakor igazgatókat és nem munkavállalókat fognak elküldeni, sorra bocsájtja el dolgozóit az FKF.

  • Sorra rúgja ki az FKF a cég szennyesét ismerő dolgozókat

A Budapesti srácok című műsorunk stábja a cég több kirúgott munkavállalójával is beszélt. A közös bennük pedig az, hogy látszólag azért kellett távozniuk, mert szóvá tették a cég zavaros ügyeit. Például a szabálytalan kukaürítéseket, vagy járvány idején a védőeszközök hiányát.

Az egyik kirúgott munkavállaló azt is elmondta, hogy az egyik felettese életveszélyesen megfenyegette. Azt mondta neki, ha nem távozik, akár baja is eshet.

A témával bővebben a 20 órától kezdődő Budapesti srácok című műsorunk új adása foglalkozik.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!