2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Belföld

Soros György a bevándorláspártiak igazi vezetője

A májusi Európai parlamenti választások egyértelmű tétje, hogy a bevándorláspárti, Soros Györgyhöz köthető politikai erők, vagy a bevándorlás ellenes, az erős nemzetállamokban érdekelt pártok kerülnek-e többségbe - fogalmazott a Fidesz-KDNP EP képviselője. Deutsch Tamás szerint mára egyértelművé vált: az európai szocialisták csúcsjelöltje Soros György bevándorláspárti bizalmasa, Frans Timmermans.

  • Soros György a bevándorláspártiak igazi vezetője

A bevándorlás pártiak csúcsjelöltje Soros egyik legmegbízhatóbb embere Frans Timmermans lett. A bevándorláspárti holland politikus az európai szocialisták pártjának a listavezetője lett, a csúcsjelöltje, Frans Timmermans, aki markáns, határozott és radikális bevándorláspárti nézeteket vall az Európai Bizottság első alelnöke, de ami talán legalább ennyire fontos: bevallottan Soros György egyik bizalmasa–  mondta Deutsch Tamás.

Egyértelműen az amerikai milliárdos Soros György áll a Magyarország ellen indított amerikai politikai támadás mögött - jelentette ki Deutsch Tamás. A politikus ezzel arra a hírre reagált, hogy három demokrata politikus egy Magyarországot elítélő határozati javaslatot nyújtott be a szenátusnak.

Az is közismert tény, hogy az amerikai demokraták egyik legbőkezűbb anyagi támogatója Soros György, az amerikai jogi rendszerben ezt a támogatást nem kell úgy eldugdosni, mint itt Európában, vagy sokszor Magyarországon, tehát arról van szó, hogy jól ismert módon a bavándorlás párti politikai nézeteket valló, Soros György által finanszírozott politikai szereplők immár az amerikai politika hétköznapjaiban is egy markánsan bevándorlás ellenes politikát folytató európai országot, annak a kormányát igyekeznek támadni– hangsúlyozta a Fidesz európai képviselője. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Lázár János: Kezdődik az elmúlt évek legnagyobb rezsicsökkentése

Lázár János: Kezdődik az elmúlt évek legnagyobb rezsicsökkentése

Új időszámítás kezdődik március 1-jével a magyar közlekedésben: a legnagyobb rezsicsökkentést hajtják végre, a tarifarendszer változtatása több mint 4 millió ember életét teszi könnyebbé, jobbá - mondta Lázár János építési és közlekedési miniszter csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Lázár János dühös, hogy a bicskei pedofilügy nem lett kellően megtorolva

Lázár János dühös, hogy a bicskei pedofilügy nem lett kellően megtorolva

Vásárhelyi Jánosnak "a börtönben kellene megrohadnia, és minden pedofilnak", és Kónya Endrének is a börtönben, nem a presbitériumban volna a helye - jelentette ki Lázár János építési és közlekedési miniszter csütörtökön a bicskei üggyel, az intézmény volt vezetőivel kapcsolatos kérdésekre válaszolva egy más témában tartott sajtótájékoztatón, Budapesten.
Tarlós István: Karácsony Gergely elhajtotta a bicskei pedofilügy támogatást kérő áldozatait + videó

Tarlós István: Karácsony Gergely elhajtotta a bicskei pedofilügy támogatást kérő áldozatait + videó

2011-ben a főváros akkori vezetése, feljelentést tett a rendőrségen a Bicskén történtek miatt - erről beszélt Tarlós István az ATV-ben. A korábbi főpolgármester emlékeztetett: pár évvel ezelőtt a sértettek Karácsony Gergelyhez fordultak, de a városvezető nem indított vizsgálatot. Közben döntött a bíróság: rács mögött marad a bicskei gyermekotthon egykori igazgatója.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!