2022. 08. 14. Vasárnap Marcell napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Radar 04:00

Belföld

Soros György a bevándorláspártiak igazi vezetője

A májusi Európai parlamenti választások egyértelmű tétje, hogy a bevándorláspárti, Soros Györgyhöz köthető politikai erők, vagy a bevándorlás ellenes, az erős nemzetállamokban érdekelt pártok kerülnek-e többségbe - fogalmazott a Fidesz-KDNP EP képviselője. Deutsch Tamás szerint mára egyértelművé vált: az európai szocialisták csúcsjelöltje Soros György bevándorláspárti bizalmasa, Frans Timmermans.

  • Soros György a bevándorláspártiak igazi vezetője

A bevándorlás pártiak csúcsjelöltje Soros egyik legmegbízhatóbb embere Frans Timmermans lett. A bevándorláspárti holland politikus az európai szocialisták pártjának a listavezetője lett, a csúcsjelöltje, Frans Timmermans, aki markáns, határozott és radikális bevándorláspárti nézeteket vall az Európai Bizottság első alelnöke, de ami talán legalább ennyire fontos: bevallottan Soros György egyik bizalmasa–  mondta Deutsch Tamás.

Egyértelműen az amerikai milliárdos Soros György áll a Magyarország ellen indított amerikai politikai támadás mögött - jelentette ki Deutsch Tamás. A politikus ezzel arra a hírre reagált, hogy három demokrata politikus egy Magyarországot elítélő határozati javaslatot nyújtott be a szenátusnak.

Az is közismert tény, hogy az amerikai demokraták egyik legbőkezűbb anyagi támogatója Soros György, az amerikai jogi rendszerben ezt a támogatást nem kell úgy eldugdosni, mint itt Európában, vagy sokszor Magyarországon, tehát arról van szó, hogy jól ismert módon a bavándorlás párti politikai nézeteket valló, Soros György által finanszírozott politikai szereplők immár az amerikai politika hétköznapjaiban is egy markánsan bevándorlás ellenes politikát folytató európai országot, annak a kormányát igyekeznek támadni– hangsúlyozta a Fidesz európai képviselője. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál: CPAC konferencia Dallasban - összefoglaló

Globál: CPAC konferencia Dallasban - összefoglaló

Augusztus 4 -e és 7-e között zajlott a CPAC ( Conservative Political Action Conference) az Egyesült Államokban, Texas államban. Tóth Gábor, a HírTV külpolitikai újságírója, részt vett a konzervatívok legrangosabb konferenciáján.
Svenk: Vissza a '80-as évekbe

Svenk: Vissza a '80-as évekbe

A műsor célja, hogy a nagyközönséggel megismertesse a magyar filmipar múltját, jelenét és jövőjét, emellett naprakészen beszámoljon minden olyan történésről, amely az egyre sikeresebb hazai filmgyártáshoz kapcsolódik. Műsorvezető: Zavaros Eszter.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!