2022. 12. 04. Vasárnap Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Zöldövezet 07:30

Belföld

Soros György a bevándorláspártiak igazi vezetője

A májusi Európai parlamenti választások egyértelmű tétje, hogy a bevándorláspárti, Soros Györgyhöz köthető politikai erők, vagy a bevándorlás ellenes, az erős nemzetállamokban érdekelt pártok kerülnek-e többségbe - fogalmazott a Fidesz-KDNP EP képviselője. Deutsch Tamás szerint mára egyértelművé vált: az európai szocialisták csúcsjelöltje Soros György bevándorláspárti bizalmasa, Frans Timmermans.

  • Soros György a bevándorláspártiak igazi vezetője

A bevándorlás pártiak csúcsjelöltje Soros egyik legmegbízhatóbb embere Frans Timmermans lett. A bevándorláspárti holland politikus az európai szocialisták pártjának a listavezetője lett, a csúcsjelöltje, Frans Timmermans, aki markáns, határozott és radikális bevándorláspárti nézeteket vall az Európai Bizottság első alelnöke, de ami talán legalább ennyire fontos: bevallottan Soros György egyik bizalmasa–  mondta Deutsch Tamás.

Egyértelműen az amerikai milliárdos Soros György áll a Magyarország ellen indított amerikai politikai támadás mögött - jelentette ki Deutsch Tamás. A politikus ezzel arra a hírre reagált, hogy három demokrata politikus egy Magyarországot elítélő határozati javaslatot nyújtott be a szenátusnak.

Az is közismert tény, hogy az amerikai demokraták egyik legbőkezűbb anyagi támogatója Soros György, az amerikai jogi rendszerben ezt a támogatást nem kell úgy eldugdosni, mint itt Európában, vagy sokszor Magyarországon, tehát arról van szó, hogy jól ismert módon a bavándorlás párti politikai nézeteket valló, Soros György által finanszírozott politikai szereplők immár az amerikai politika hétköznapjaiban is egy markánsan bevándorlás ellenes politikát folytató európai országot, annak a kormányát igyekeznek támadni– hangsúlyozta a Fidesz európai képviselője. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál: Transzatlanti kereskedelmi háború?

Globál: Transzatlanti kereskedelmi háború?

Háborús nyerészkedéssel vádolják az Egyesült Államokat az Atlanti óceán innenső partján. Amerika nemcsak a négyszeres áron szállított cseppfolyósított gáz, de a megugrott fegyvereladások miatt is sokat profitál a háborúból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

20 éves a HírTV

20 éves a HírTV

Húsz éve, 2002. december 2-án indult a HírTV próbaadása. Ez volt Magyarország első tematikus hír- és hírháttér adója. Az alapítók célja egyrészt a hírtelevíziózás meghonosítása, másrészt a jobboldali, konzervatív ideológiai-politikai oldal számára egy saját csatorna létrehozása volt. A HírTV 2006 őszén bebizonyította: Magyarországon kulcsszerepe van a kiegyensúlyozott tájékoztatásban. Íme, az első két évtizedünket összefoglaló film, melyben volt és jelenlegi kollégák is felidézik a múltat.
Új elnöke van a Fidelitasnak

Új elnöke van a Fidelitasnak

A Fidelitas XIX. tisztújító kongresszusa Farkas Dánielt választotta meg elnöknek szombaton - közölte a szervezet a közösségi oldalán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!