2020. február 23.,
vasárnap, Alfréd napja

Soros György a bevándorláspártiak igazi vezetője

Hír TV

2019. január 26., szombat 18:38, frissítve: szombat 19:48

A májusi Európai parlamenti választások egyértelmű tétje, hogy a bevándorláspárti, Soros Györgyhöz köthető politikai erők, vagy a bevándorlás ellenes, az erős nemzetállamokban érdekelt pártok kerülnek-e többségbe - fogalmazott a Fidesz-KDNP EP képviselője. Deutsch Tamás szerint mára egyértelművé vált: az európai szocialisták csúcsjelöltje Soros György bevándorláspárti bizalmasa, Frans Timmermans.

A bevándorlás pártiak csúcsjelöltje Soros egyik legmegbízhatóbb embere Frans Timmermans lett. A bevándorláspárti holland politikus az európai szocialisták pártjának a listavezetője lett, a csúcsjelöltje, Frans Timmermans, aki markáns, határozott és radikális bevándorláspárti nézeteket vall az Európai Bizottság első alelnöke, de ami talán legalább ennyire fontos: bevallottan Soros György egyik bizalmasa–  mondta Deutsch Tamás.

Egyértelműen az amerikai milliárdos Soros György áll a Magyarország ellen indított amerikai politikai támadás mögött - jelentette ki Deutsch Tamás. A politikus ezzel arra a hírre reagált, hogy három demokrata politikus egy Magyarországot elítélő határozati javaslatot nyújtott be a szenátusnak.

Az is közismert tény, hogy az amerikai demokraták egyik legbőkezűbb anyagi támogatója Soros György, az amerikai jogi rendszerben ezt a támogatást nem kell úgy eldugdosni, mint itt Európában, vagy sokszor Magyarországon, tehát arról van szó, hogy jól ismert módon a bavándorlás párti politikai nézeteket valló, Soros György által finanszírozott politikai szereplők immár az amerikai politika hétköznapjaiban is egy markánsan bevándorlás ellenes politikát folytató európai országot, annak a kormányát igyekeznek támadni– hangsúlyozta a Fidesz európai képviselője.