2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Soros emberei is tagjai az EBESZ-missziónak

Újabb balliberális tagokkal bővült az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet Magyarországra küldött választási delegációja. Köztük van a nemzetközi csoport igazgatója, aki korábban az olasz Demokrata Párt parlamenti képviselője volt, továbbá két, Soros György hálózatához kötődő szakértő. A hazánkba érkezett EBESZ-misszió így már 230 fős. A Magyar Nemzet arra hívta fel a figyelmet, hogy a szervezet eddig két, tárgyi tévedésektől hemzsegő jelentést publikált az április 3-ai voksolással kapcsolatban.

  • Soros emberei is tagjai az EBESZ-missziónak

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!