2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Sokak felháborodtak, meggondolta magát Pécs balliberális vezetése

Sokak felháborodásának hatására meggondolta magát Pécs balliberális vezetése és kihelyezte a város főterére a tradicionális betlehemet. Eddig azért nem tették ki, mert - ahogy írták - attól tartottak, hogy tömegek szeretnék megnézni, és a járvány miatt az egészségük nem lett volna biztonságban, valamint a 24 órás őrzését nem tudták megoldani. De az elmúlt napok tapasztalata alapján a pécsiek fegyelmezetten viselkednek, ezért kerülhet ki a betlehem. A Jézus születését ábrázoló jászol helyett korábban csak az LMBTQ közösség színeivel kifestett szivárványos kisvonat került a mindenki karácsonyfája alá.

  • Sokak felháborodtak, meggondolta magát Pécs balliberális vezetése

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!