2022. 10. 03. Hétfő Helga napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Belföld

Sneider Tamással építené újjá a Magyar Gárdát Márki-Zay Péter

  • Sneider Tamással építené újjá a Magyar Gárdát Márki-Zay Péter

Cigányokkal, zsidókkal és baloldaliakkal indítaná újra a Magyar Gárdát Hódmezővásárhely polgármestere – erről Márki-Zay Péter számolt be videoüzenetében. A polgármester azt követően tette ezt közzé, hogy találkozott a volt szkinhedvezérrel, a Jobbik elnökével Sneider Tamással. Ő – Márki-Zay szerint – már szakított a Jobbik elfogadhatatlan, szélsőjobbos örökségével.

„Kell Magyar Gárda, de cigányok, zsidók és baloldaliak is kell, hogy legyenek ebben a Magyar Gárdában. Nem lehet szélsőséges, de legyen radikális. Ugyanis radikálisan ki kell állnunk egymásért, radikálisan ki kell állnunk egy európai jogállami, piacgazdasági Magyarország mellett, a jogtiprások ellen. Ebben mindannyian harcostársak kell, hogy legyünk, és Sneider Tamásban láttam azt a lehetőséget és láttam azt a törekvést, nagyon pozitív tapasztalat volt, hogy ő ebbe az irányba fogja vinni a Jobbikot és ezáltal én egy jobbközép keresztény értékrenddel, jobboldali radikális értékrenddel és a baloldali szövetségeseinkkel egyaránt egy közös nemzeti minimumért fogunk tudni dolgozni” – mondta a városvezető.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!