2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Belföld

Sikeres a tesztelés Baranyában

A járványhelyzettel kapcsolatos országos tesztelés tapasztalatairól számolt be a Baranya Megyei Kormányhivatal. Soha ekkora feladatot nem végeztek még, de sikeresnek értékelték a munkát.

  • Sikeres a tesztelés Baranyában

Három hét alatt csaknem fél millió szűrést bonyolítottak le a kormányhivatalok. Valamennyi bölcsődei, óvodai, általános és középiskolai, az egészségügy alap és járó beteg ellátásban, valamint szociális intézményekben dolgozót teszteltek le. Baranyában csaknem tízezer egyetemista, karitatív és civil szervezet munkatársa és a polgárőrség vett részt a munkában. Megyei adatokat nem közölhetnek a kormányhivatalok, de a kormánymegbízott annyit elmondott Baranyában az országos két százalék körüli átlagnál is kevesebb a fertőzött.

Január 2-án és 3-án újabb szűrést bonyolítanak le a kormányhivatalok. Az EMMI szervezésében az oktatás-nevelésben dolgozókat önkéntes alapon ismét megvizsgálják.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!