2023. 06. 09. Péntek Félix napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A Sárga csikó nyomában 03:00

Belföld

Segítik az iskolakezdést több Heves megyei településen

Iskolabusszal, bérlettel, és ösztöndíjjal is segítik az iskolakezdést több Heves megyei településen. Egerszalókon mintegy kétszáz gyermeket utaztatnak ingyen az oktatási intézménybe, Egerbaktán pedig egész tanévre bérletet vesznek a tanulóknak. A támogatást nemcsak az iskolásba járók, hanem az óvodások szülei is igényelhetik.

  • Segítik az iskolakezdést több Heves megyei településen

Középfokú oktatásban az 6000 Forint/fő, az 55 főt jelent. Általános iskolától a felsőoktatásig támogatják a diákokat az iskolakezdésben a Heves megyei Egerszalókon. Nemcsak a beiskolázáshoz, hanem az iskolába való bejáráshoz is hozzájárulnak a településen. Öt gyermeket nevel Máté István és felesége a közeli Egerbaktán. A falu önkormányzata szintén támogatja az iskolakezdést.

Az óvodásoknak ötezer, az általános-és középiskolásoknak tízezer, a felsőoktatásban tanulóknak pedig húszezer forintod ad az önkormányzat gyermekenként. Ezen kívül az általános és középiskolásoknak egész tanévre térítik a buszbérletet. A támogatásokat az iskolalátogatási-vagy a tanulói jogviszony igazolás benyújtása után, várhatóan szeptember közepén kapják meg az érintettek.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Napindító - 80 éves Stefka István

Napindító - 80 éves Stefka István

Mintegy 50 éve újságíró, dolgozott a Magyar Televízió A Hét című műsorában is, műsorvezető, majd később főszerkesztő lett. Számtalan újságban írt és ír ma is. Ma 80 éves Stefka István.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!