2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Belföld

Schmuckék új főpolgármester-jelölttel álltak elő

Lecserélték a bohóc-forradalmár Árok Kornélt a szocdemek. Schmuck Andor pártja Fürst Izabellát indítja helyette főpolgármester-jelöltként.

A pártelnök szerint a főpolgármester-jelölti kampány eddig arról szólt, hogy Tarlós-klónokat kerestek a különböző pártok. Ezzel szemben a szociáldemokraták Fürst Izabella személyében valódi alternatívát kínálnak a választóknak. Schmuck Andor felszólította a demokratikus ellenzéki erők főpolgármester-jelöltjeit, hogy lépjenek vissza és támogassák a nőszövetség és a szociáldemokraták közös jelöltjét.

– Jól látható módon a főpolgármester-jelölti kampány mindaddig, amíg Izabella el nem vállalta ezt a pozíciót, arról szólt, hogy Tarlós-klónokat kerestek. Azaz van most már Tarlós light, van Tarlós hard, van Tarlós 2.0, tehát nagyon sok fajta Tarlós van, de én a nagymamámtól azt tanultam, hogy ha az ember teheti, akkor válassza az igazit. Ezért mi azt gondoltuk, hogy nem egy Tarlós-klónt szeretnénk indítani, mint más ellenzéki pártok, hanem egy valóban új megszólalást, egy valóban új lehetőséget – közölte a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!