2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Schiffer szerint ez a forradalom tanulsága

Lefújta az alkotmánymódosítás elleni demonstrációját az LMP is, amelyet az ellenzéki párt a 4K! mozgalommal közösen tartott volna.

Az LMP megtartotta ünnepi megemlékezését, de zárt helyen, a Pilvax Kávéházban. Schiffer András volt frakcióvezető arról beszélt: szerinte az 1848-as forradalom tanulsága, hogy Magyarország függetlensége és a magyar polgárok szabadsága nem állítható szembe egymással.

Fotó: Marjai János / MTI


– Amit meg kell tanulni a 165 évvel ezelőtti események üzenetéből, hogy egy ország függetlensége és az ott élő emberek szabadsága csak egyszerre valósítható meg, ezért gondolom azt, hogy az országnak ma olyan politikára van szüksége, amely egyszerre szerződik arra, hogy Magyarország függőségét és a magyar emberek kiszolgáltatottságát is csökkentse – jelentette ki Schiffer András.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!