2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Sarkozy: Európa még sosem volt ennyire megosztott, mint most

Európa még sosem volt ennyire megosztott, mint most - hangsúlyozta a korábbi francia államfő a nemzetközi migrációs konferencián.

  • Sarkozy: Európa még sosem volt ennyire megosztott, mint most

Nicolas Sarkozy kiemelte: a kontinensnek joga van ahhoz, hogy határai legyenek, és ezeket meg kell védeni. Hozzátette: közös irányításra van szükség a bevándorlás terén. A politikus szerint egy gigantikus Afrika-fejlesztési tervet kell megvalósítani, hogy minden fiatal találhasson munkát a saját országában. Sarkozy Magyarországról megállapította, hogy egy nagy demokratikus ország. Az exelnök leszögezte: óriási eredmény Orbán Viktor miniszterelnök háromszori választási győzelme ebben a nehéz nemzetközi helyzetben.

A korábbi francia államfő beszédében kiemelte: a migránsválságot helyben kell kezelni.

A válasz az lenne, ha kidolgoznánk egy gigantikus fejlesztési tervet Afrikára vonatkozóan, hiszen 30 éven belül hatalmas demográfiai robbanás fog bekövetkezni Afrikában és ez az ami a bevándorlást is befolyásolhatja. Nagyon fontos, hogy minden afrikai fiatal találhasson munkát a saját országában. Afrika fejlesztése nagyon fontos és az, hogy az európai határok képesek legyenek arra, hogy megvédjenek bennünket– magyarázta az exelnök

Sarkozy Magyarországgal kapcsolatban azt mondta: hazánk egy nagy demokratikus ország. Hozzátette:óriási eredmény Orbán Viktor miniszterelnök háromszori választási győzelme ebben a nehéz nemzetközi helyzetben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Karácsony Gergely benyújtotta indítványát a Kúriának + videó

Karácsony Gergely benyújtotta indítványát a Kúriának + videó

A főpolgármester-választás megismétlését kéri Karácsony Gergely. Már be is nyújtotta a beadványt, annak ellenére, hogy pénteken a Nemzeti Választási Bizottság ismét az ő győzelmét állapította meg. Vitézy Dávid úgy reagált: áll az új voksolás elé.
Forró napok elé nézünk

Forró napok elé nézünk

A következő napokban beköszönt a kánikula, egyre perzselőbb lesz a napsütés, ezáltal pedig az UV-sugárzás is egyre extrémebb lesz - derül ki a HungaroMet Zrt. hétfő délutáni videójából.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!