2021. május 9.,
vasárnap, Gergely napja

Sajtóklub: Gátlástalan hírhamisítást folytat Uj Péter és társai

Hír TV

2019. április 1., hétfő 22:09

Uj Péter és társai azok, akik rendre lakájmédiáznak és propagandistáznak – reagált Gajdics Ottó a 444.hu hétvégi hazugságára a Hír TV Sajtóklub című műsorában.

A Karc FM főszerkesztője kiemelte: megengedhetetlen az, amit ők szakmányban, naponta, gátlástalanul elkövetnek, beleértve a legócskább, legalantasabb és legdurvább hírhamisítást is, hogy előre kitalálják, mit szólt az olasz közönség Novák Katalin előadásához, és azt ráadásul a beszéd elhangzása előtt közlik.

Nálunk azt a szerkesztőt egyből kirúgnák – szögezte le a Szabad Föld főszerkesztője.

Gajdics Ottó szerint a kormány családpolitikai intézkedéseinek támogatottságából is jól látszik, hogy

a pupulizmus, ha gyakorlatilag jól csinálják, akkor az az igazi politika, míg ez a ködbe vesző lilahajú, elménckedés, amit a balliberálisok művelnek, láthatóan egyre kevesebb embert hoz lázba.

A Sajtóklub vendégei reagáltak az IKEA-ra vasárnapi propagandavideójára. A svéd vállalat olasz nyelvű Twitter-oldalára került fel egy húsz másodperces felvétel, melyet a „Nem kell ahhoz konferencia, hogy tudjuk, mi a család” ajánlószöveggel láttak el.

Gajdics Ottó szerint az IKEA azt sem tudja, mi az a bútor, nem azt, hogy mi az a család. Leszögezte: a családnak a Bibliától kezdve, rengeteg pontos meghatározása van, de az, amit az IKEA mond, nem tartozik közé.

Hír TV