2021. 10. 27. Szerda Szabina napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Csörte - A nap vitája 05:00

Sajtóklub

Sajtóklub: Gátlástalan hírhamisítást folytat Uj Péter és társai

Uj Péter és társai azok, akik rendre lakájmédiáznak és propagandistáznak – reagált Gajdics Ottó a 444.hu hétvégi hazugságára a Hír TV Sajtóklub című műsorában.

A Karc FM főszerkesztője kiemelte: megengedhetetlen az, amit ők szakmányban, naponta, gátlástalanul elkövetnek, beleértve a legócskább, legalantasabb és legdurvább hírhamisítást is, hogy előre kitalálják, mit szólt az olasz közönség Novák Katalin előadásához, és azt ráadásul a beszéd elhangzása előtt közlik.

Nálunk azt a szerkesztőt egyből kirúgnák – szögezte le a Szabad Föld főszerkesztője.

Gajdics Ottó szerint a kormány családpolitikai intézkedéseinek támogatottságából is jól látszik, hogy

a pupulizmus, ha gyakorlatilag jól csinálják, akkor az az igazi politika, míg ez a ködbe vesző lilahajú, elménckedés, amit a balliberálisok művelnek, láthatóan egyre kevesebb embert hoz lázba.

A Sajtóklub vendégei reagáltak az IKEA-ra vasárnapi propagandavideójára. A svéd vállalat olasz nyelvű Twitter-oldalára került fel egy húsz másodperces felvétel, melyet a „Nem kell ahhoz konferencia, hogy tudjuk, mi a család” ajánlószöveggel láttak el.

Gajdics Ottó szerint az IKEA azt sem tudja, mi az a bútor, nem azt, hogy mi az a család. Leszögezte: a családnak a Bibliától kezdve, rengeteg pontos meghatározása van, de az, amit az IKEA mond, nem tartozik közé.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Luxusnyaralásra utazott Gyurcsány Ferenc és felesége

A Ripost értesülései szerint váratlanul Szardíniára utazott a Gyurcsány-házaspár. 2021. október 26.

Ingyenes lesz az influenza elleni oltás, novemberben tetőzhet a negyedik hullám

A koronavírus mellett hamarosan az influenza vírussal is meg kell küzdenie hazánknak. Az emberek többsége fontosnak érzi azt, hogy az influenza ellen is beoltassa magát. 2021. október 26.

Potápi: Kiszámíthatóság és folytonosság jellemezte a nemzetpolitikát

Kiszámíthatóság és folytonosság jellemezte a tavalyi és az idei nemzetpolitikát - mondta a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára kedden Budapesten. 2021. október 26.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!