2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Belföld

Sajtóértesülések szerint rendkívüli kormányülés lesz Sopronbánfalván

  • Sajtóértesülések szerint rendkívüli kormányülés lesz Sopronbánfalván

Lapértesülések szerint rendkívüli kormányülés lesz a napokban Sopronbánfalván - adta hírül a Magyar Nemzet.

Az értesülések szerint a kormányülés vasárnap veszi kezdetét, és keddig tart. A konkrét kezdés még kérdéses, de jövő héten már biztosan ott ülésezik a kormány.

A helyszín azért sem lenne meglepő, mert a kormány rendszeresen ülésezik Sopronbánfalván, a helyi karmelita kolostorban. Tavaly februárban és júliusban is ezt a helyszínt választották az aktuális témák megvitatására. A középkorra visszatekintő épületegyüttes Sopron délnyugati részén, a kertvárosi övezetben fekszik.

Az ülésen kiemelten fontos téma az önkormányzati és az uniós választás közeledte, ahogy a jegybank 75 bázispontos kamatcsökkentése is. Ugyanakkor téma lehet a csütörtöki rendkívüli EU-csúcs is, amelynek során az EU-tagállamok vezetői között végül tárgyalásos megállapodás született az Ukrajnának szánt pénzek ügyében.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál: pénz és hatalom + videó

Globál: pénz és hatalom + videó

Mikor lett a pénzből a hatalomnak az az eszköze, amelyet ma a globalista erők ellenünk egyszerű emberek ellen használnak? A stúdióban Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász. Szerkesztő-műsorvezető: Virághalmy Sarolta. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!