2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Rubovszky: Ezer sebből vérzik Kocsis javaslata

Az igazságügyi bizottság kereszténydemokrata elnöke alkotmányellenesnek tartja Kocsis Máté javaslatát. Bár a KDNP még nem alakította ki hivatalos álláspontját, Rubovszky György a Népszabadságnak hétfőn úgy nyilatkozott, az elképzelés ezer sebből vérzik.

Például azt sem tudni, hogy a szülőket hogyan tájékoztatják a kiskorúak drogtesztjéről, de az is alkotmányellenesnek bizonyulhat, ha a politikusoknak és újságíróknak a foglalkozásuk alapján teszik kötelezővé a drogtesztet. Rubovszky György egyébként azt is elmondta a lapnak, a javaslat hallatára 12 éves unokája sírva hívta fel.

A nagyobbik kormánypárt frakciószóvivője Magyarország élőben című műsorunkban azt mondta, a kiskorúak eredményéről csak a szülők kaphatnak információt, pozitív teszt esetén pedig semmilyen jogkövetkezmény nem lenne. Bővebben >>>

Kocsis Máté VIII. kerületi polgármester a Facebookon jelentette be, hogy évente drogtesztre kötelezné a 18 év alatti fiatalokat, a politikusokat és az újságírókat, mivel a kábítószer életveszélyes. A drogtesztjavaslatot a Fidesz támogatja, a baloldal viszont egyöntetűen elutasítja.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Üzenet David Pressmannek + videó

Üzenet David Pressmannek + videó

Nem igaz, hogy Magyarországon antiszemitizmus lenne - jelentette ki Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Bayer show-ban, David Pressman amerikai nagykövet azon szavaira, miszerint a kormány az antiszemitizmust bátorítja.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!