2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Szinbád

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szinbád 22:00

Belföld

Romagyilkosságok: becsmérelte a bírót, és megismételt eljárást akar

Az ítélet hatályon kívül helyezését és megismételt eljárást akar Kiss István, a romagyilkosságok elsőrendű vádlottja.

A férfit, akit első fokon életfogytigtartó fegyházbüntetésre ítéltek, egy szkinhed portálnak adott interjút. Ebben
becsmérelte az első fokon eljáró bírót, Miszori Lászlót. „Tomboltak benne a feminin hormonok, és úgy remegett a tárgyaláson, mint egy alkoholista.” A férfi ügyvédje nem kommentálta védence nyilatkozatát.

A romák elleni, hat halálos áldozatot követelő támadássorozat miatt nem jogerősen Kiss István és testvére, Árpád, valamint a harmadrendű vádlott, Pető Zsolt is életfogytig tartó fegyházbüntetést kapott. Negyedik társukat, az egykori katonai elhárítás biztonsági kapcsolataként nyilvántartott Csontos Istvánt 13 év fegyházbüntetésre ítélték.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!