2024. 05. 03. Péntek Tímea, Irma napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Rohamtempó: nem menekülhet a domonyvölgyi gyilkos

A rendőrség továbbra is hajtóvadászatot folytat a domonyvölgyi gyilkos után. Lapértesülések szerint a feltételezett elkövető már korábban is megtámadott egy női sofőrt. Mihály István eközben felmentette a Gödöllői Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetőjét, a Hír Televízió pedig úgy tudja, Gödöllőn bérelt lakást a nő feltételezett gyilkosa.

A Hír Televízió információi szerint Gödöllőn volt albérlete annak a férfinak, aki a gyanú szerint hétfőn megölte a Szent István Egyetem egyik munkatársát. A fantomkép alapján többen felismerték a nő feltételezett gyilkosát. A Hír Televíziónak egy gödöllői lakos azt állította: korábban is látták már a környéken stoppolni a fiatalembert. Volt, aki fel is vette a kocsijába, de állítólag nagyon zavartan viselkedett. Arról beszélt, hogy hamarosan valami súlyos dolgot fog elkövetni. A helyiek információit a rendőrség egyelőre nem erősítette meg.

Közben továbbra is nagy erőkkel keresi a rendőrség a domonyvölgyi gyilkost. A feltételezett elkövető hétfőn ölte meg a gödöllői egyetem munkatársát. A 30 éves nő holttestét a Pest megyei Domonyvölgyben találták meg. Sajtóinformációk szerint a férfi előtte egy másik nőt is megtámadott a gödöllői Szent István Egyetem parkolójában, de a nőnek sikerült elmenekülnie. Az idősebb nőt tanúként hallgatták ki. Közben a Blikk című napilap azt írja, a napokban Hatvanban volt hasonló támadás. Akkor is egy női sofőrt állított meg egy férfi. Gyilkosság nem történt, csak a nő autóját vitte el a támadó. A bulvárlap szerint a két férfi feltehetőleg ugyanaz lehet. A rendőrség a Hír Televíziónak nem erősítette meg a bulvárlap értesüléseit.

Fotó: Police.hu


– Több megye területén is keressük a feltételezett elkövetőt, továbbra is fokozott ellenőrzést végzünk Gödöllő térségében, a 3-as számú főúton. Szerdán, mivel egy grafika alapján bejelentés érkezett, hogy látni vélték Gyöngyös környékén, ezért ott is jelentős rendőri erővel kezdték keresni a kollégák a bűncselekmény elkövetőjét – jelentette ki a Hír TV-nek Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Közben a Pest megyei rendőrfőkapitány, Mihály István visszavonta a Gödöllői Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetőjének vezetői megbízását. Császár Károly rendőr alezredes felmentését nem indokolták. Mint arról az mno.hu beszámolt: szerdán a teljes hírzárlat ellenére a Hír Televízió megtalálta azt a helyet, ahol a meggyilkolt áldozatra rátaláltak a hatóságok Domonyvölgyben szeptember 24-én.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!