2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Rick Santorum: „Az amerikai konzervatív vezetők sokat tanulhatnának Magyarországtól"

A baloldali kultórkampf ősellensége ismét részt vesz a CPAC Hungaryn. Rick Santorum volt republikánus elnökjelölt közösségi oldalán jelentette be, hogy harmadszor is csatlakozik a budapesti CPAC Hungaryhez.

  • Rick Santorum: „Az amerikai konzervatív vezetők sokat tanulhatnának Magyarországtól

A baloldali kultúrkampf ősellensége, korábbi elnökjelölt érkezik ismét a CPAC Hungaryra, ezt Rick Santorum maga jelentette be közösségi oldalán.

Mint írta:

"Alig várom, hogy harmadszor is csatlakozhassak a CPAC Hungaryhez, hogy kifejezzem támogatásomat olyan vezetők mellett, akik támogatják a zsidó–keresztény értékeken alapuló jó és erkölcsös társadalmat, a jogállamiságot, az Isten adta alapvető jogokat, a hagyományos családot, a szabad gazdaságot és az állami szuverenitást, amely magában foglalja a határok védelmét azoktól, akik ezeket az értékeket fenyegetik."

Rick Santorum, aki a szenátusban a hagyományos keresztény-konzervatív értékek elkötelezett szószólójaként volt ismert, és 2012-ben és 2016-ban is indult az Egyesült Államok republikánus elnökjelöltségéért, korábban arról beszélt, hogy 

„az amerikai konzervatív vezetők sokat tanulhatnának Magyarországtól.” 

Ahogy arról lapunk is beszámolt, a volt elnökjelölt 2022-ben a CPAC Hungary előadójaként 

gratulált Magyarországnak, amiért kimondják az igazságot, és Isten és a család mellett állnak, mert a sikeres nemzetek a patriotizmusra épülnek. 

Véleménye szerint elvesztettük a nyugati civilizáció alapértékeit, és a nemzeti identitás nélküli társadalmaknak nincs esélyük. Nem tudunk sokáig túlélni, ha csak védekezünk, Támadásba kell lendülni Európa megmentése érdekében. Kijelentette, áldás, hogy a gyerekekért, a hazáért harcolunk, majd Isten áldását és sok sikert kívánt ehhez a harchoz.

Idén április 25-én és 26-án rendezi meg újra, harmadik alkalommal az Alapjogokért Központ a legnagyobb nemzetközi konzervatív seregszemlét, a CPAC Hungaryt.

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: X

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!