2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Reagáltak a Fradi-drukkerek Magyar Péter beszólására

A Fradimob a Facebook-oldalán reagált Magyar Péter azon bejegyzésére, melyben arra kérte Kubatov Gábort, a Fidesz pártigazgatóját, a Fradi elnökét és Rogán Antal minisztert, hogy „ne küldjenek huligánokat a március 15-i rendezvényére”.

  • Reagáltak a Fradi-drukkerek Magyar Péter beszólására

Majd azzal folytatták, „azonban most nem kell félned, annyira jelentéktelen vagy számunkra, annyira nem érdekel minket az életed, a bizniszed amit politikának hívsz, hogy nem megyünk hozzátok. Nyugodj hát meg” – üzenték a fradisták. Végül egy ajánlatot is megfogalmaztak a politikusi babérokra törő Magyarnak: Ha túlteng benned a tesztoszteron, szoktunk szervezni sportversenyeket, ott kipróbálhatod magadat. Az ösztrogén vezérelt bizniszhisztidben engedelmeddel nem kívánunk semmilyen részt vállalni, keress másokat akiket a szádra veszel. Köszönjük. Pont” – zárta a Fradimob a bejegyzését.

Forrás: Mandiner

Fotó: Mandiner

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!