2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

A Sajdik 11:00

Belföld

Rasszista hírportál volt a Talpramagyarok.hu

Április 6-án jelentette be Magyar Péter, hogy elindult a Talpra Magyarok Közössége hivatalos oldala, a Talpramagyarok.hu. Arról, hogy az oldal esetleg korábban is létezett, mások is használták, Magyar nem említett semmit.

  • Rasszista hírportál volt a Talpramagyarok.hu

A balodali politikus a honlap beharangozó posztjában azt közölte a követőivel, hogy

Örömmel jelentem be, hogy a mai naptól a hivatalos felületünkön a https://talpramagyarok.hu/ is elérjük egymást. Kérlek, ha innen nem nyílik meg, írjátok be külön a keresőbe. Ezen az oldalon minden fontos információt megosztunk veletek és itt tudtok csatlakozni a közös munkához, egy új szuverén, modern, európai Magyarország felépítéséhez.

Arról, hogy a talpramagyarok.hu esetleg korábban is létezett, mások is használták, Magyar nem említett semmit.

Pedig lett volna miről beszámolnia, hiszen a honlap a Gyurcsány kormány második ciklusának idején Jobbik-közeli, kirekesztő és szélsőséges hírportálként működött, a kuruc.info stílusában.

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti listavezetője korábban egyértelművé tette, hogy „náci szenny(hon)lapnak” tartja a portált, illetve többször is jelezték már a magyar kormány képviselői az Egyesült Államoknak, hogy amerikai szerverről működik itthon a Kuruc.info.

A talpramagyarok.hu oldalról még hírportálként azt lehet tudni, hogy "ezt a honlapot magyarok hozták létre Magyaroknak, nem tartozunk sem politikai párthoz vagy semmilyen egyéb szervezethez" - lehet olvasni az archívumban, ehhez képest a programok között MIÉP és Jobbik nagygyűléseket és Vona Gábor beszédet is lehet találni.

A teljes cikket a Tűzfalcsoport.blogstar.hu-n lehet elolvasni. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!