2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Rabosították Novák Elődöt

A Jobbik a homoszexuális embereket is szeretné képviselni - ezt jelentette ki Jakab Péter az ATV-ben. A pártelnököt a Csongrád megyei elnök Facebook-bejegyzéséről kérdezték, amelyben Tóth Péter a homoszexuálisokat a nekrofilokkal és pedofilokkal hasonlította össze. Jakab szerint a jobbikos rasszista és homofób tagok a Mi hazánk mozgalomba távoztak.

  • Rabosították Novák Elődöt

Fényképekkel kezdődött a fővárosi zászlóháború. Futballszurkolók a ferencvárosi városházáról tépték le a melegbüszkeségi mozgalom zászlaját, amelyet a Budapest Pride- hét alkalmából helyezett ki az épületre az ellenzéki polgármester. 

A következő zászlót már a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke tépte le a Fővárosi Önkormányzat épületéről.

Amikor a rendőrök kiérkeztek a helyszínre, Novák Előd elszaladt és egy kukába dobta a zászlót. Az alelnököt végül az V. kerületi rendőrkapitányságon előállították, kihallgatták, majd hajnalban hazaengedték.

Ezt követően az újbudai önkormányzat épületén volt a sor. Novák Előd kedden a polgármester hivatal előtt felfüggesztett szivárványos zászlót engedte le, majd vitte el a helyszínről.

Rabosították a Mi Hazánk alelnökét a legutóbbi zászlólevonása miatt. Novák Előd elmondta, hogy DNS mintát, ujjlenyomatot vettek tőle és házkutatást is tartottak nála. A Mi Hazánk alelnöke elmondta: ezekkel a megfélemlítő eszközökkel a normalitáspártiakat akarják megtántorítani.

Elképesztő az, hogy a BRFK bűnügyi főosztályára kiemelt ügyé nyilvánították azt az újbudai zászlólevonást, amely miatt önmagában két évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegetnek, holott azt gondoljuk és a nemzeti jogvédő szolgálat jogi állásfoglalása is egyértelműen levezeti, hogy garázdaság éppen hogy az, amit Karácsony Gergely és a DK-s vezetésű önkormányzatok elkövetnek

- mondta Novák Előd. 

A Jobbik soraiban is volt, aki üdvözölte a melegzászlók letépését. Tóth Péter, a párt Csongrád megyei elnöke úgy fogalmazott Facebook bejegyzésében: a zászlók megjelenése agresszív LMBTQ-s nyomulás, ami támadja a társadalmi békét. Hozzátette: a propaganda nyomán sorba állnak majd a nekrofilok, zoofilok és pedofilok is az önkormányzatok támogatásáért.

A Jobbik országos elnöke azonban más véleményen van. Jakab Péter az ATV stúdiójában kényszerült magyarázkodásra Tóth Péter miatt. A Jobbik-elnök szerint a szélsőséges párttársai már mind a Mi Hazánkhoz távoztak.

A Mi Hazánk elnöke Jakab Péter szavaira azt reagálta: tűzzék ki a deviánsok zászlaját.

Én azt gondolom, hogy a Jobbik és a többi balliberális párt tűzze ki a deviánsok zászlóját, mi maradunk a hagyományos, normális férfi-nő kapcsolat és a családok mellett

- fogalmazott Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke.

Hozzátette: szerinte a Jobbik a homoszexuálisokat, a deviánsokat és magyarellenes erőket akarja képviselni.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Utolsó útjára kísérték Tordy Gézát + videó

Utolsó útjára kísérték Tordy Gézát + videó

Lukács Sándor: "A kincs az az üzenet, amit át tudunk adni úgy a lelkekben minél tovább megmaradjon. És te, Gézus… ezeknek az üzeneteknek katartikus átadója voltál... A jó Isten legyen veled."
Agrárfórumot tartottak Kunmadarason + videó

Agrárfórumot tartottak Kunmadarason + videó

Jakab István rámutatott: A feliratkamara megerősítésre került, kamarai falugazdász hálózat megerősítésre került és a falugazdászok mint falugazdász szaktanácsadók végzik április elsejétől a munkájukat.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!