2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Az ezüstcsapat és a '38-as világbajnoki döntő 03:00

Belföld

Rabosították Novák Elődöt

A Jobbik a homoszexuális embereket is szeretné képviselni - ezt jelentette ki Jakab Péter az ATV-ben. A pártelnököt a Csongrád megyei elnök Facebook-bejegyzéséről kérdezték, amelyben Tóth Péter a homoszexuálisokat a nekrofilokkal és pedofilokkal hasonlította össze. Jakab szerint a jobbikos rasszista és homofób tagok a Mi hazánk mozgalomba távoztak.

  • Rabosították Novák Elődöt

Fényképekkel kezdődött a fővárosi zászlóháború. Futballszurkolók a ferencvárosi városházáról tépték le a melegbüszkeségi mozgalom zászlaját, amelyet a Budapest Pride- hét alkalmából helyezett ki az épületre az ellenzéki polgármester. 

A következő zászlót már a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke tépte le a Fővárosi Önkormányzat épületéről.

Amikor a rendőrök kiérkeztek a helyszínre, Novák Előd elszaladt és egy kukába dobta a zászlót. Az alelnököt végül az V. kerületi rendőrkapitányságon előállították, kihallgatták, majd hajnalban hazaengedték.

Ezt követően az újbudai önkormányzat épületén volt a sor. Novák Előd kedden a polgármester hivatal előtt felfüggesztett szivárványos zászlót engedte le, majd vitte el a helyszínről.

Rabosították a Mi Hazánk alelnökét a legutóbbi zászlólevonása miatt. Novák Előd elmondta, hogy DNS mintát, ujjlenyomatot vettek tőle és házkutatást is tartottak nála. A Mi Hazánk alelnöke elmondta: ezekkel a megfélemlítő eszközökkel a normalitáspártiakat akarják megtántorítani.

Elképesztő az, hogy a BRFK bűnügyi főosztályára kiemelt ügyé nyilvánították azt az újbudai zászlólevonást, amely miatt önmagában két évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegetnek, holott azt gondoljuk és a nemzeti jogvédő szolgálat jogi állásfoglalása is egyértelműen levezeti, hogy garázdaság éppen hogy az, amit Karácsony Gergely és a DK-s vezetésű önkormányzatok elkövetnek

- mondta Novák Előd. 

A Jobbik soraiban is volt, aki üdvözölte a melegzászlók letépését. Tóth Péter, a párt Csongrád megyei elnöke úgy fogalmazott Facebook bejegyzésében: a zászlók megjelenése agresszív LMBTQ-s nyomulás, ami támadja a társadalmi békét. Hozzátette: a propaganda nyomán sorba állnak majd a nekrofilok, zoofilok és pedofilok is az önkormányzatok támogatásáért.

A Jobbik országos elnöke azonban más véleményen van. Jakab Péter az ATV stúdiójában kényszerült magyarázkodásra Tóth Péter miatt. A Jobbik-elnök szerint a szélsőséges párttársai már mind a Mi Hazánkhoz távoztak.

A Mi Hazánk elnöke Jakab Péter szavaira azt reagálta: tűzzék ki a deviánsok zászlaját.

Én azt gondolom, hogy a Jobbik és a többi balliberális párt tűzze ki a deviánsok zászlóját, mi maradunk a hagyományos, normális férfi-nő kapcsolat és a családok mellett

- fogalmazott Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke.

Hozzátette: szerinte a Jobbik a homoszexuálisokat, a deviánsokat és magyarellenes erőket akarja képviselni.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Kétes üzleti ügyei mellett újabb részletekre derült fény Deák Boldizsár múltjából. A Tisza Párt alelnöke, akivel Magyar Péter összeállt politikusi karrierje érdekében, ügynök és besúgó lehetett. Az újabb fejleményekről Kacsoh Dániel, Pindroch Tamás és Lentulai Krisztián is elmondják véleményüket a Vezércikkben.
Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Az Irán által támogatott Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet több tucat rakétát lőtt ki izraeli állásokra. Az egyre mérgesedő iráni és izraeli konfliktusról Kovács Tamás, az NKE Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és Történeti Tanszékének egyetemi docense beszélt a HírTV stúdiójában. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!