2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Puzsér Róbert mellett kampányolt Vona Gábor

Puzsér Róbert mellett kampányol Vona Gábor a Jobbik volt elnöke. Az Állampolgárok a Centrumban Egyesület főpolgármester-jelöltje standup műsorokkal kampányol Budapest szerte ezek egyikén bukkant fel a volt Jobbik vezér.

  • Puzsér Róbert mellett kampányolt Vona Gábor

Megkérdeztük Puzsért hogyan vélekedik Vona szélsőséges múltjához, azt mondta: üdvözlendő, hogy Vona Gábor jó irányba változik.

„Úgy látom, hogy Vona Gábor változik, és pedig jó irányba változik. Ez a változás ez üdvözlendő. Nem kell valakit, aki korábban fasiszta volt, és egyre demokratikusabb, egyre jogálamibb, egyre európaibb normákat vesz fel, nem kell megszégyeníteni, hogy piszkos fasiszta, takarodjál vissza a gettóba. Hanem értelemszerűen üdvözölni kell, és támogatni ebben a változásban”

- mondta Puzsér Róbert.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Spanyol szövetségesének üzent Orbán Viktor

Spanyol szövetségesének üzent Orbán Viktor

Sok patrióta harcosra van szükségünk Európában - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök videóüzenetében, amelyet a jobboldali spanyol Vox párt EuropaViva24 elnevezésű politikai nagygyűlésén vetítettek le Madridban vasárnap.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!