2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Belföld

PS: A Szegedi Törvényszék összes bírája elfogultságot jelentett be a Czeglédy-ügyben

A Szegedi Törvényszék összes bírája elfogultságot jelentett be a Czeglédy - ügyben - tudta meg a Pesti Srácok. Korábban kiderült, a bírói testület tagja, a Szeviép-ügyet is tárgyaló Nóvé Ágnes üzleti kapcsolatban áll a szegedi önkormányzattal. Míg Czeglédy Botka László polgármester ügyvédje, addig a bírónő tulajdonosa annak az építőipari cégnek, amely több százmillió forint értékben kapott munkát a várostól. Nóvé a Pesti Srácok cikksorozata után elfogultságot jelentett be, így már halasztani kellett a tárgyalást. A Gyurcsány Ferenc ügyvédjeként számon tartott Czeglédy hatmilliárdos adócsalás miatt áll a bíróság előtt, pere több mint két éve tart.

  • PS: A Szegedi Törvényszék összes bírája elfogultságot jelentett be a Czeglédy-ügyben

Pesti Srácok: Márciusra napolták Czeglédy tárgyalását

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!