2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:35

Belföld

Pressman vendégei látványosan segítik Magyar Pétert

  • Pressman vendégei látványosan segítik Magyar Pétert

2023 áprilisában Nagy Ervin Gyöngyösi Márton társaságában vett részt széderesten David Pressman amerikai nagykövetnél. Ahogy arról a Magyar Nemzet beszámolt, Gyöngyösi és Biden embere mások mellett együtt vacsorázott az SZFE és más baloldali tüntetések egyik ismert szereplőjével, Nagy Ervin színművésszel.

2017-ben az RTL színésze a magyarokat gyalázva tett hitet a már a 2010-es évek első felében külföldről pénzelt dollárbaloldal mellett: 

Jobban szeretnék az unalmas Bajnai Gordon irányítása alatt élni. De a társadalom még nem tart ott, hogy egy kedves, intelligens belvárosi kultúrlény kelljen neki.

Nemrég szintén Biden embere látta vendégül VV Zsoltot. „Magyarország következő nemzedékének sok mondanivalója van az országukról, a világukról és a jövőjükről. Fontos, hogy hallgassunk rájuk” – írta ki Pressman. Természetesen VV Zsolt is szükségét érezte, hogy népszerűsítse Magyar Pétert. Miután utóbbi kitette a feleségével folytatott magánbeszélgetését, így lelkendezett az influenszer: 

Mit szóltok a reggeli hangfelvételhez? Hát kilenckor robbant. Robbant, az biztos! Hogy bírja Magyar Péter? Ez az ember valószínűleg egy mutáns, nem alszik! Vagy nem tudom, mit csinál? Mit tol? Adjon már nekem is belőle, legyen szíves. […] Nem gyenge a pali.

Osváth Zsolt a 2021-es előválasztás során nyíltan kampányolt a dollárbaloldal és Márki-Zay Péter mellett, aki egyébként többször szerepelt a műsorában is. 2021-ben Márki-Zay Péter az előválasztási beszédében külön megköszönte Osváth Zsolt segítségét. Továbbá ő volt a dollárbaloldal 2021. október 23-i megemlékezésének rendezője/moderátora. 2022. április 20-án bevallotta, hogy a dollárbaloldal tanácsadója volt.

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyarország 20 éve tagja az Európai Uniónak + videó

Magyarország 20 éve tagja az Európai Uniónak + videó

Bóka János kiemelte: az unióban vannak vezetői alkalmatlanságból születő rossz döntések - ezt Deutsch Tamás, és Schmidt Mária is megerősítette a konferencián. Kiemelték: ennek érdekében szükséges a vezető-váltás.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!