2024. 02. 26. Hétfő Géza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Politikai szervezetek irányíthatják a Tanítanék Mozgalmat

A HírTV birtokába került hangfelvétel bizonyítja, hogy baloldali pártok állhatnak a pedagógustüntetéseket szervező Tanítanék Mozgalom mögött.

  • Politikai szervezetek irányíthatják a Tanítanék Mozgalmat

Azt mondta: Nektek se jó ha összepártozzátok magatokat, ezt akartátok elkerülni.

Az LMP-s Csárdi Antal elismerte: ő hívta be az aktivistákat a Parlamentbe, hogy megzavarhassák az ülést.

A HírTV szerkesztőségébe szerdán eljutott egy hangfelvétel. Ezen a Párbeszéd képviselője konkrét tanácsokat ad valakinek, akit a mozgalom tagjának hisz, hogyan kezelje a sajtót.

A baloldali politikus külön kitér arra, hogy a Mozgalom ne pártozza össze magát - tartsa fenn a függetlenség látszatát - majd konkrét tanácsokat ad a vélt aktivistának.

A baloldali kapcsolatot az is bizonyítja, hogy az LMP országgyűlési képviselője, Csárdi Antal kedden közösségi oldalán már elismerte: az aktivistákat ő engedte be a parlamentbe.

És más bizonyíték is van arra, hogy a Tanítanék Mozgalom szorosan kötődik a baloldali pártokhoz.

A HírTV megvizsgálta a Tanítanék Mozgalom honlapját. Kiderült: üzemeltetője a Human Platform. Az az álcivil szervezet amelynek ötletgazdája Gulyás Márton, magyar baloldali politikai aktivista. A Human Platform által gyűjtött adatokat pedig adatkezelési tájékoztatójuk szerint pedig több másik amerikai szervezet mellett a DatAdat kezeli.

Az a Bajnai Gordon nevével fémjelzett cégcsoport amely Márki Zay Péter kampányát is segítette és, amelynek gyanús ügyeletei miatt az adóhatóság mellett a rendőrség is nyomoz.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ezüstérmes a magyar socca válogatott a Copa Americán + videó

Ezüstérmes a magyar socca válogatott a Copa Americán + videó

A magyar válogatott 2-0-s vereséget szenvedett a házigazdától a Mexikóban megrendezett Socca Copa America döntőjében, így a második helyen zárta a tornát - tájékoztatott a Socca Hungary Facebook-oldala. A gólkirályi címet Vörös-Torma Martin hódította el.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Így nem nyilatkoznak a DK-sok a Magyar Nemzetnek, de alpáriságból jeles + videó

Így nem nyilatkoznak a DK-sok a Magyar Nemzetnek, de alpáriságból jeles + videó

Vasárnap délután közös tüntetést szervezett a DK, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd, a közvetlen köztársaságielnök-választás mellett és ahogy fogalmaztak a pedofilhálózat ellen. A megjelent politikusokat a Magyar Nemzet stábja a többi között a gyermekvédelmi törvény szigorításáról szerette volna kérdezni, de a legtöbb DK-s és Momentumos politikus agresszívan hárította a kérdéseket.
Kezdődik a parlament tavaszi ülésszaka

Kezdődik a parlament tavaszi ülésszaka

Megválaszthatja az új köztársasági elnököt tavaszi ülésszakának első napján, hétfőn az Országgyűlés. A parlamenti honlapon olvasható napirendi javaslat szerint az ülés 13 órakor kezdődik.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!