2021. 10. 27. Szerda Szabina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Napi aktuális 08:05

Belföld

Polgári Magyarországért díjakat kapott Bagdy Emőke

Bagdy Emőke klinikai szak-pszichológust, és a Romániai Magyar Cserkész szövetséget díjazta a Polgári Magyarországért Alapítvány. A Miniszterelnökséget vezető miniszter, aki egyben az alapítvány kuratóriumának tagja, Bagdy Emőke munkásságát méltató beszédében azt mondta: nemzeti ügy, hogy a betegek, köztük, azok is, akik lelki betegségben szenvednek, miként tudnak gyógyulni.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Luxusnyaralásra utazott Gyurcsány Ferenc és felesége

A Ripost értesülései szerint váratlanul Szardíniára utazott a Gyurcsány-házaspár. 2021. október 26.

Ingyenes lesz az influenza elleni oltás, novemberben tetőzhet a negyedik hullám

A koronavírus mellett hamarosan az influenza vírussal is meg kell küzdenie hazánknak. Az emberek többsége fontosnak érzi azt, hogy az influenza ellen is beoltassa magát. 2021. október 26.

Potápi: Kiszámíthatóság és folytonosság jellemezte a nemzetpolitikát

Kiszámíthatóság és folytonosság jellemezte a tavalyi és az idei nemzetpolitikát - mondta a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára kedden Budapesten. 2021. október 26.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!