2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Napi aktuális 10:30

Belföld

Pofozkodás a Momentum sajtótájékoztatóján

Pofozkodásba torkollott Fekete-Győr András és Orosz Anna tegnap délutáni sajtótájékoztatója - szúrta ki a Pestisrácok. A Momentum bukott elnöke épp távozásáról beszélt a Széll Kálmán téren, mögötte pedig a párt politikusai sorakoztak. A sajtótájékoztató végén került elő egy férfi, aki különböző bekiabálásokkal provokálta a résztvevőket. Az Index élő videójának utolsó másodpercein látható az ominózus jelenet: amikor a férfi elhaladt Ilyés Márton elnökségi tag mögött, pofozkodás kezdődött. Úgy tudni, rendőrségi vizsgálat indult az ügyben. A Momentum nem kívánta kommentálni az esetet.

  • Pofozkodás a Momentum sajtótájékoztatóján

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!