2021. 09. 24. Péntek Gellért, Mercédesz napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Pócza: Veszélyes játékot játszik a Néppárt

Veszélyes játékot játszik a Néppárt, mert a Fidesz kizárásával nemcsak a magyar kormánypárti képviselőket, hanem a támogatóikat, mintegy 20 képviselőt veszíthet, jelentette ki Pócza István a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.

Az Alapjogokért Központ elemzője azt is mondta, hogy az egész kizárás-ügy valójában a Néppárton felüli törésvonalakról szól. „Azt látom, hogy az EPP még szeretné a választás előtt valamilyen módon dűlőre vinni ezt a kérdést, méghozzá azért, hogy ne így induljanak el a kampányba, hogy ilyen tisztázatlan belső viták vannak- Ne azt az üzenetet küldjék az embereknek, hogy ha ezek párton belül sem tudnak, megegyezni, akkor miért ezeket az embereket küldjék a parlamentbe” – így Pócza István.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Adatgyűjtésre is használhatja az ellenzék az előválasztást

Akár büntetőjogi és hatósági következménye is lehet annak, ha az előválasztás adatkezelője nem tartja be a szabályokat - hangsúlyozta az Adatvédelmi Hatóság elnöke a Hír TV Napi Aktuális című műsorában. 2021. szeptember 23.

Halálos lakástűz Nagyatád külterületén

A nyolcvan négyzetméteres régi ház teljes terjedelmében égett. 2021. szeptember 23.

Újabb horrorvágóhidat leplezett le a NÉBIH

A helyszínen az ellenőrök gyomorforgató körülményeket tapasztaltak, az udvaron például rovarral szennyezett fagyasztott termékek is voltak. 2021. szeptember 23.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!