2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Ottó

Következik:

Csinibaba 20:05

Belföld

Pedofil tanár Óbudán

Ameddig akár csak egyetlen pedofil is keresi a jogi kiskapukat, addig dolgunk van - így reagált Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője közösségi oldalán arra, hogy az óbudai Krúdy Gyula Általános Iskola egyik tanára bevallotta: homoszexuálisként egy 15 éves diákjával folytat viszont.

  • Pedofil tanár Óbudán

Kocsis Máté Facebook-posztjában úgy fogalmazott: a brüsszeli birodalmi központ eljárás alá vonta hazánkat a pedofilellenes törvénycsomag miatt. Eközben a tanár, vallomása után azt mondta, senki ne merészelje számon kérni rajta cselekedetét, mert őt a TASZ, a Helsinki Bizottság és a PDSZ védi, így hát perelni fog - emlékeztetett Kocsis Máté. A fideszes politikus végül leszögezte: a gyermekvédelmi törvényt megtámadták és megsértették, tehát a harc folytatódik.

A gyermekvédelmi törvénycsomagot 2021 június 15-én fogadta el az Országgyűlés. Akkor a miniszterelnökséget vezető miniszter elmondta: a törvény a gyermekek védelméről és a szülők jogának biztosításáról szól.

- Joga van bárkinek egy törvénnyel egyet nem érteni, mi úgy gondoljuk, hogy a gyermekek védelmez állam feladata, alkotmányból következő feladata, és igenis sem a szexualitás öncélú ábrázolása, sem a homoszexualitás népszerűsége gyerekek számára vagy gyerekek előtt nem megengedhető - mondta Gulyás Gergely  Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Hozzátette: A törvény értelmében az iskolai szexuális felvilágosító foglalkozások nem irányulhatnak a nem megváltoztatása, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére.

Nagyon aggályos ez a viselkedés

- reagált a Nemzeti Pedagóguskar elnöke a botrányra. Horváth Péter szerint bár jogilag nem, de erkölcsileg számonkérhető a Krúdy Gyula Általános iskola munkatársa. A vezető hozzáette: a pedagógiai asszisztens felelőtlenségét az is mutatja, hogy azzal védekezve tett közzé vetkőzős videókat, hogy ahhoz nem férnek hozzá 18 év alattiak. Ám ez manapság már könnyen megkerülhető.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!