2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:50

Belföld

Pécsre érkezett Magyarország átfogó egészségügyi szűrőprogramja + videó

Pécsre érkezett a „Magyarország átfogó egészségügyi szűrőprogramja” nevű projekt. Az érdeklődők 50 féle vizsgálatot vehetnek igénybe. A program célja a komolyabb egészségügyi problémák időbeni felismerése.

  • Pécsre érkezett Magyarország átfogó egészségügyi szűrőprogramja + videó

15 éve alatt - 2600 helyszínen - több mint 10 millió egészségügyi szűrővizsgálat, a program most Pécsre érkezett.

A mobilhelyszínen 50 féle vizsgálatot, azonnali kiértékeléssel végeznek.

Az a cél, hogy minden magyar állampolgár, kortól, lakhelytől és foglalkozástól függetlenül, gyorsan és hatékonyan egy átfogó vizsgálati képet tudjon elvégeztetni ebben az óriási szűrőkamionban itt mellettünk. Ez egyébként Magyarország legnagyobb mobil diagnosztikai központja most. - mondta a Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogram programigazgatója, Dankovics Gergely.

A szűrőkamion Pécs legnagyobb, 55 ezres lakosú paneles városrészébe érkezett. Az egyik itteni orvos, a kormánypártok helyi önkormányzati képviselőjelöltje.

Ez azért is kiemelten fontos, mert a városrész orvosi rendelőjében a baloldali városvezetés több szakrendelést is megszüntetett. 

A mi programunk és határozott vállalásunk az, hogy ezeket a szakrendeléseket újra nyitjuk és itt ebben a rendelőintézetben is lehetőséget biztosítsunk a pécsieknek, hogy rendszeres megelőző egészségvédelmi szűrővizsgálatokban vegyenek részt. - fogalmazott a Fidesz- KDNP-ÖPE pécsi polgármesterjelöltje, Csizmadia Péter.

A szűrőprogram a következő napokban a Dél-Dunántúl nagyvárosaiba látogat el.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - VV Fanni halott + videó

Radar - VV Fanni halott + videó

Az egykori valóságshow szereplőt a jogerős ítélet szerint 2017-ben meggyilkolták, ám halálának tényét csak most állapították meg.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!