2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Pavlik Lívia: Nem tervezünk drasztikus változásokat

Az idén Corvinusra jelentkezőket még nem érinti az egyetem átalakulása, a 2020- februárjában, keresztfélévre jelentkezők viszont már az új rendszerben kezdhetik meg a képzést. Ezt Pavlik Lívia mondta.

  • Pavlik Lívia: Nem tervezünk drasztikus változásokat

A Corvinus kancellárja arról is beszélt a Magyarország élőben című műsorunkban, hogy jövő februárjától igényelhető a Corvinus ösztöndíj, amivel továbbra is biztosítja egyes képzések ingyenességét.

„Nem tervezünk drasztikus változásokat, ezt korábban is igyekeztünk kommunikálni és ezt most is megerősítjük, nem tervezünk. És annak ismerete, hogy ez a vagyonkezelő alapítvány egy nagyságrendileg mekkora vagyonnal tudja megkezdeni a tevékenységét, úgy gondolom, hogy kellő biztosíték arra, hogy az ösztöndíjas hallgatóink számára fogjuk tudni biztosítani, ha nem is pont ugyanabban a számosságban, de nagyságrendileg ugyan olyan arányban az ingyenes képzést” – mondta a Budapesti Corvinus Egyetem kancellárja, miniszteri biztos.

Tekintse meg a teljes interjút:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!