2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Kormányinfó - sajtótájékoztató élőben

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Pavlik Lívia: Nem tervezünk drasztikus változásokat

Az idén Corvinusra jelentkezőket még nem érinti az egyetem átalakulása, a 2020- februárjában, keresztfélévre jelentkezők viszont már az új rendszerben kezdhetik meg a képzést. Ezt Pavlik Lívia mondta.

A Corvinus kancellárja arról is beszélt a Magyarország élőben című műsorunkban, hogy jövő februárjától igényelhető a Corvinus ösztöndíj, amivel továbbra is biztosítja egyes képzések ingyenességét.

„Nem tervezünk drasztikus változásokat, ezt korábban is igyekeztünk kommunikálni és ezt most is megerősítjük, nem tervezünk. És annak ismerete, hogy ez a vagyonkezelő alapítvány egy nagyságrendileg mekkora vagyonnal tudja megkezdeni a tevékenységét, úgy gondolom, hogy kellő biztosíték arra, hogy az ösztöndíjas hallgatóink számára fogjuk tudni biztosítani, ha nem is pont ugyanabban a számosságban, de nagyságrendileg ugyan olyan arányban az ingyenes képzést” – mondta a Budapesti Corvinus Egyetem kancellárja, miniszteri biztos.

Tekintse meg a teljes interjút:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!