2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Pavlik Lívia: Nem tervezünk drasztikus változásokat

Az idén Corvinusra jelentkezőket még nem érinti az egyetem átalakulása, a 2020- februárjában, keresztfélévre jelentkezők viszont már az új rendszerben kezdhetik meg a képzést. Ezt Pavlik Lívia mondta.

  • Pavlik Lívia: Nem tervezünk drasztikus változásokat

A Corvinus kancellárja arról is beszélt a Magyarország élőben című műsorunkban, hogy jövő februárjától igényelhető a Corvinus ösztöndíj, amivel továbbra is biztosítja egyes képzések ingyenességét.

„Nem tervezünk drasztikus változásokat, ezt korábban is igyekeztünk kommunikálni és ezt most is megerősítjük, nem tervezünk. És annak ismerete, hogy ez a vagyonkezelő alapítvány egy nagyságrendileg mekkora vagyonnal tudja megkezdeni a tevékenységét, úgy gondolom, hogy kellő biztosíték arra, hogy az ösztöndíjas hallgatóink számára fogjuk tudni biztosítani, ha nem is pont ugyanabban a számosságban, de nagyságrendileg ugyan olyan arányban az ingyenes képzést” – mondta a Budapesti Corvinus Egyetem kancellárja, miniszteri biztos.

Tekintse meg a teljes interjút:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Üzenet David Pressmannek + videó

Üzenet David Pressmannek + videó

Nem igaz, hogy Magyarországon antiszemitizmus lenne - jelentette ki Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Bayer show-ban, David Pressman amerikai nagykövet azon szavaira, miszerint a kormány az antiszemitizmust bátorítja.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!