2024. 07. 17. Szerda Endre, Elek napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Párttá alakult Jakab Péter mozgalma

Párttá alakult Jakab Péter mozgalma. A Nép Pártja Mozgalom eddig egyesületi formában működött, egy év után sikerült párttá szerveződniük.

  • Párttá alakult Jakab Péter mozgalma

Jakab Péter azután hozta létre saját mozgalmát, hogy sorozatos botrányok után viharosan kényszerült távozni a Jobbikból.

A politikus néhány éve még frakcióvezetője, később elnöke lett a pártnak, de alul maradt az ellenzéki miniszterelnök-jelölti előválasztáson.

Ezt követően Potocskáné Kőrösi Anita - Jakab szerint - puccsot követett el ellene, végül a jelenlegi elnökkel, Gyöngyösi Mártonnal romlott meg a viszonya.

Jakab Péter ekkor jelentette be: távozik a Jobbikból.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!