2021. 10. 19. Kedd Nándor napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Pártok nélküli önkormányzatok ötletével állt elő Vona Gábor

Pártok nélküli önkormányzatok ötletével állt a nyilvánosság elé a Jobbik egykori elnöke. Vona Gábor azt szeretné, ha nem vennének részt pártok a választáson. Ötletének nem örült az ellenzék.

A 2018-as választási bukás után döntött úgy Vona Gábor, hogy távozik a közéletből. Tavaly augusztusban tért vissza új szerepben vloggerként, azaz videós bloggerként. elmondása szerint azért választotta az új szerepkört, hogy így hasson a közéletre. 

Vona kedden bejelentette: azt tervezi, hogy időnként provokatív javaslatokkal a nyilvánosság elé áll. Első ilyen a pártok nélküli önkormányzatokról szóló társadalmi vita ötlete. A Jobbik egykori első embere szerint nincs szükség pártokra a választásokon és a helyi testületekben.

Vona egykori pártja nem lelkesedik az ötletért.

Vona Gábor az Azonnalinak arra a kérdésére, hogy szerinte az őszi önkormányzati választás másnapján vidámabban fog-e ébredni az ellenzék, mint ahogy azt tavaly április 9-én tette kitérő választ adott. 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Megszavazták Szabó Tímea büntetését

A szavazás után a képviselő felállt a helyén, egy fehér pólót viselt, amelynek ugyanaz volt a mintája, mint amilyen molinó miatt megbüntették. 2021. október 19.

Varga Judit: A magyar kormány kiáll a lengyel alkotmánybíróság határozata mellett

Emlékeztetett: Magyarországot a gyermekvédelmi törvény miatt, Lengyelországot pedig azért támadják, mert gátat szab a lopakodó uniós hatáskörbővítésnek. 2021. október 19.

4,4 milliárd euróért vásárolná vissza a Liszt Ferenc repülőteret a kormány

A Világgazdaság információi szerint 4.4 milliárd euróért vásárolná meg a Budapest Airportot a magyar kormány. 2021. október 19.

Legfrisebb híreink

Emelkedett az alapkamat

A monetáris tanács a kamatemelési ciklust addig folytatja, ameddig az inflációs kilátások fenntartható módon a jegybanki célon stabilizálódnak, és az inflációs kockázatok a monetáris politika időhorizontján újra kiegyensúlyozottá válnak.

Harc az éhezés ellen

Tartós élelmiszereket gyűjtenek a Miskolci Egyetem hallgatói az Egyetemek harca az éhezés ellen című programban.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!