2022. 01. 19. Szerda Sára, Márió napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Pártalapítással cselezik ki a bevándorlási különadót

Pártot alapít a Migration Aid, hogy ne kelljen fizetnie a bevándorlási különadót. A pártoknak szánt adományok ugyanis mentesülnek a közteher alól. Ezt a Facebookon közölték.

A szervezet szerint a Fidesz és a hatalom három éve próbálkozik azzal, hogy ellehetetlenítse a munkájukat. A posztban emlékeztetnek arra, hogy július végén a parlament elfogadta a bevándorlási különadóról szóló törvényt, így azoknak, akik a törvény hatálya alá tartoznak, a kapott adományok után 25 százalékos adót kell fizetniük. A Migration Aid példaként említi, hogy egy használt farmernadrág esetén annak az értékét fel kell becsülniük, és azután is meg kell fizetniük a közterhet.

A Fidesz közleményben reagált a bejelentésre: szerintük a lépéssel Soros György alapít pártot. A parlament júliusban fogadta a bevándorlási különadóról szóló törvényt, így azoknak, akik a törvény hatálya alá tartoznak, a kapott adományok után 25 százalékos adót kell fizetniük.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Elfogás

A szlovák és a magyar rendőrök közös vasúti járőrszolgálata nyolc migráns előállítását eredményezte.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!