2023. 03. 21. Kedd Benedek napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:15

Belföld

Pártalapítással cselezik ki a bevándorlási különadót

  • Pártalapítással cselezik ki a bevándorlási különadót

Pártot alapít a Migration Aid, hogy ne kelljen fizetnie a bevándorlási különadót. A pártoknak szánt adományok ugyanis mentesülnek a közteher alól. Ezt a Facebookon közölték.

A szervezet szerint a Fidesz és a hatalom három éve próbálkozik azzal, hogy ellehetetlenítse a munkájukat. A posztban emlékeztetnek arra, hogy július végén a parlament elfogadta a bevándorlási különadóról szóló törvényt, így azoknak, akik a törvény hatálya alá tartoznak, a kapott adományok után 25 százalékos adót kell fizetniük. A Migration Aid példaként említi, hogy egy használt farmernadrág esetén annak az értékét fel kell becsülniük, és azután is meg kell fizetniük a közterhet.

A Fidesz közleményben reagált a bejelentésre: szerintük a lépéssel Soros György alapít pártot. A parlament júliusban fogadta a bevándorlási különadóról szóló törvényt, így azoknak, akik a törvény hatálya alá tartoznak, a kapott adományok után 25 százalékos adót kell fizetniük.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!