2022. 01. 16. Vasárnap Gusztáv napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hírek 11:00

Belföld

Parragh cáfolja, hogy beleszólnának

Cáfolta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, hogy beleszólnának a felsőoktatás átalakításának folyamataiba.

Parragh László Kontraszt című műsorunkban azt mondta: azért ült be a felsőoktatási kerekasztal ülésére, mert a felsőoktatás a gazdaság szereplőit is érinti. „Ez egész egyszerűen nem igaz. Mi azt gondoljuk, hogy van egy tévesen felfogott autonómia gondolata a magyar felsőoktatásban, ami azt mondja leegyszerűsítve, hogy add ide az adófizetői vagy a költségvetési pénzt, és majd én elköltöm, ahogy a legjobbnak tartom. Ez egy hibás gondolatmenet. Itt lehetőséget kell adni arra, hogy a gazdasági szereplők megfogalmazzák az igényeiket. Ez korábban is így volt. Az egyetemek gazdasági tanácsaiban ott ültek a kamarák és ott ültek a tisztségviselőink” – fogalmazott a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!