2023. 01. 27. Péntek Angelika napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Parlamenti vizsgálóbizottság hallgatja meg Portikot?

Mile Lajos nem tartja kizártnak, hogy a parlamenti vizsgálóbizottság meghallgassa Portik Tamást is a Laborc Sándorral való találkozóról. A vizsgáló albizottság elnöke a Hír TV Magyarország élőben című műsorában azt mondta, ehhez az ügyészséggel kell egyeztetni, mivel a volt Energol-vezér ellen több bűncselekmény miatt is eljárás van folyamatban.

„Ez érdekes felvetés, elvileg nem kizárt, de tudni kell, hogy ellene eljárás folyik, méghozzá nem csak egy, hanem több ügyben is. Ennek az albizottságnak tilos olyat tennie, amivel megzavarná az eljárást” – jelentette ki a Magyarország élőben című műsorban a ténymegállapító albizottság független elnöke.


Tekintse meg a teljes beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!