2023. 03. 22. Szerda Beáta, Izolda napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Palkovics: Gyurcsány politikai előnyt vár a nyugdíjkérdéstől

Saját politikai céljaira akarja felhasználni a Magyarországon súlyos társadalmi problémát jelentő nyugdíjkérdést Gyurcsány Ferenc – jelentette ki a Hír TV Magyarország élőben című műsorában a Munkástanácsok Országos Szövetségének elnöke.

Palkovics Imre abszurdnak nevezte a DK elnökének kijelentését, miszerint a nyugdíjkorhatár eltörlése arra ösztönözné az embereket, hogy harcoljanak a magasabb bérért. „Különböző nézőpontok ütközzenek ennek a felvetésnek a kapcsán azért, hogy ebből fakadóan közfigyelem irányuljon egy politikai erőre vagy személyre, jelen esetben a Gyurcsány Ferenc-féle pártra. Különböző megközelítésből – a különböző társadalmi csoportok figyelmét nem felkeltve az igazi lényegre – mégis valamiféle ismeretség származik, és ebből fakadóan valamiféle támogatottságot is remél” – vélekedett Palkovics Imre.

A teljes műsor megtekintéséhez IDE kattintson!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szavazás

Szavazás

Közelebb visz a békéhez Svédország NATO-csatlakozása?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!