2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:15

Belföld

Oxigén helyett altatógázt kaptak, egyikük belehalt

Oxigén helyett altatógázt adtak műtét közben egy nőnek tavaly a mosonmagyaróvári kórházban a rendőrség vizsgálata szerint. A csöveket feltehetőleg a nőgyógyászati műtő felújításakor kötötték be fordítva. A rendőrség négy ember ellen javasolt vádemelést.

A kórház vezetője tavaly júliusban jelezte, hogy egy nőgyógyászati műtét közben komplikáció lépett fel, és egy 62 éves asszony meghalt. Másnap pedig egy 31 éves nő altatásakor alakultak ki hasonló tünetek, de ott még időben leállították a műtétet és levették a beteget a lélegeztetőgépről. A rendőrség szerint a műtőt úgy adták át, hogy nem végezték el a műszaki vizsgálatot.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!