2022. 01. 28. Péntek Károly, Karola napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 14:00

Belföld

Óvodakezdő csomagokkal segít az E.ON és az Ökumenikus Segédszervezet

Idén is 500 óvodakezdő csomaggal támogatja az E.ON a legkisebbek évkezdését. Az Ökumenikus Segélyszervezettel közös akció első csomagjait ma adták át Kaposváron.

135 kaposvári kisóvodás kapott olyan csomagot, mely tisztasági illetve kézműves és kreatív foglalkozáshoz használható eszközöket tartalmaz 

Nagyon-nagyon örülök, örülünk, és hát a gyerekek is nagyon örülnek, hogy kapták ezt az ökumenikus segélyszervezettől ezt a tisztasági csomagot

- mondta Rupa Erika.

A fejenként 10 ezer forint értékű csomagot Somogy megyében 290 az ország más részében élő további 210 óvodás kapja meg.

Ott ahol kevesebb van, sokkal nehezebb előteremteni ezt, és azt szeretnénk elérni, hogy ezek a gyerekek ugyanúgy, ugyanolyan lelkesedéssel tudják az óvodát és az iskolát végig járni, mint bármely más gyermek. Ehhez örülünk, hogy a lehetőséget tudjuk biztosítani nekik

- fogalmazott Bori Zsombor, Kaposvár alpolgármestere.

Az ökumenikus segélyszervezet akcióját évek óta az E.ON Hungária ZRT támogatja

Az iskolakezdés programban a kezdetek óta, nyolcadik éve van jelen az E.ON fő támogatóként. Három évvel ezelőtt pedig elhatároztuk azt, hogy az ovisok évkezdését is szeretnénk segíteni, úgy hogy a harmadik éve indítjuk el újabb ötszáz kis óvodást az első óvodai napra ezekkel a csomagokkal

- jelentette ki Varga Yvett, az E.ON Hungária Zrt. szóvivője. 

Az energiavállalat a figyelemfelkeltő kampány és a dolgozói gyűjtés mellett 5 millió forinttal járult hozzá a segélyakció sikeréhez.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Tombol a járvány

Itthon ma is meghaladta a 17 ezret a regisztrált covid fertőzöttek száma.

Ünnepel a Városligeti Műjégpálya

Szombaton ünnepli 152. születésnapját a Városligeti Műjégpálya. Az esemény egyfajta pótünnepség is lesz, mert a két esztendővel ezelőtti jubileumi emlékezés elmaradt a koronavírus-járvány miatt - tájékoztatta a Budapesti Sportszolgáltató Központ (BSK) az MTI-t.

Műsorok

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kapcsolódó tartalmak

Városháza-gate: vallott az 1-es számú tanú

Úgy tűnik egyértelműen kijelenthető, hogy a Karácsony Gergely vezette főváros Berki Zsolton keresztül gyakorlatilag minden követ megmozgatott, hogy vevőt találjon Budapest egyik legértékesebb ingatlanára.

Orbán Viktor: Egy bizonyos határon nem lehet túlmenni

Új elemeket is be kell építeni a családtámogatási rendszerbe, de erre csak akkor lesz lehetőség, ha kapunk még négy évet - erről is beszélt a miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!