2022. 08. 08. Hétfő László napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Radar 04:00

Belföld

Óvodakezdő csomagokkal segít az E.ON és az Ökumenikus Segédszervezet

Idén is 500 óvodakezdő csomaggal támogatja az E.ON a legkisebbek évkezdését. Az Ökumenikus Segélyszervezettel közös akció első csomagjait ma adták át Kaposváron.

135 kaposvári kisóvodás kapott olyan csomagot, mely tisztasági illetve kézműves és kreatív foglalkozáshoz használható eszközöket tartalmaz 

Nagyon-nagyon örülök, örülünk, és hát a gyerekek is nagyon örülnek, hogy kapták ezt az ökumenikus segélyszervezettől ezt a tisztasági csomagot

- mondta Rupa Erika.

A fejenként 10 ezer forint értékű csomagot Somogy megyében 290 az ország más részében élő további 210 óvodás kapja meg.

Ott ahol kevesebb van, sokkal nehezebb előteremteni ezt, és azt szeretnénk elérni, hogy ezek a gyerekek ugyanúgy, ugyanolyan lelkesedéssel tudják az óvodát és az iskolát végig járni, mint bármely más gyermek. Ehhez örülünk, hogy a lehetőséget tudjuk biztosítani nekik

- fogalmazott Bori Zsombor, Kaposvár alpolgármestere.

Az ökumenikus segélyszervezet akcióját évek óta az E.ON Hungária ZRT támogatja

Az iskolakezdés programban a kezdetek óta, nyolcadik éve van jelen az E.ON fő támogatóként. Három évvel ezelőtt pedig elhatároztuk azt, hogy az ovisok évkezdését is szeretnénk segíteni, úgy hogy a harmadik éve indítjuk el újabb ötszáz kis óvodást az első óvodai napra ezekkel a csomagokkal

- jelentette ki Varga Yvett, az E.ON Hungária Zrt. szóvivője. 

Az energiavállalat a figyelemfelkeltő kampány és a dolgozói gyűjtés mellett 5 millió forinttal járult hozzá a segélyakció sikeréhez.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!