2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Csernobil öröksége: a Zóna

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Óvodakezdő csomagokkal segít az E.ON és az Ökumenikus Segédszervezet

Idén is 500 óvodakezdő csomaggal támogatja az E.ON a legkisebbek évkezdését. Az Ökumenikus Segélyszervezettel közös akció első csomagjait ma adták át Kaposváron.

  • Óvodakezdő csomagokkal segít az E.ON és az Ökumenikus Segédszervezet

135 kaposvári kisóvodás kapott olyan csomagot, mely tisztasági illetve kézműves és kreatív foglalkozáshoz használható eszközöket tartalmaz 

Nagyon-nagyon örülök, örülünk, és hát a gyerekek is nagyon örülnek, hogy kapták ezt az ökumenikus segélyszervezettől ezt a tisztasági csomagot

- mondta Rupa Erika.

A fejenként 10 ezer forint értékű csomagot Somogy megyében 290 az ország más részében élő további 210 óvodás kapja meg.

Ott ahol kevesebb van, sokkal nehezebb előteremteni ezt, és azt szeretnénk elérni, hogy ezek a gyerekek ugyanúgy, ugyanolyan lelkesedéssel tudják az óvodát és az iskolát végig járni, mint bármely más gyermek. Ehhez örülünk, hogy a lehetőséget tudjuk biztosítani nekik

- fogalmazott Bori Zsombor, Kaposvár alpolgármestere.

Az ökumenikus segélyszervezet akcióját évek óta az E.ON Hungária ZRT támogatja

Az iskolakezdés programban a kezdetek óta, nyolcadik éve van jelen az E.ON fő támogatóként. Három évvel ezelőtt pedig elhatároztuk azt, hogy az ovisok évkezdését is szeretnénk segíteni, úgy hogy a harmadik éve indítjuk el újabb ötszáz kis óvodást az első óvodai napra ezekkel a csomagokkal

- jelentette ki Varga Yvett, az E.ON Hungária Zrt. szóvivője. 

Az energiavállalat a figyelemfelkeltő kampány és a dolgozói gyűjtés mellett 5 millió forinttal járult hozzá a segélyakció sikeréhez.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!