2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Belföld

Őszödi szivárogtatás: Szili nem gyanúsít senkit

Nem ismerte Rózsa-Flores Eduárdót, és nem vett részt az őszödi beszéd kiszivárogtatásában – ezt mondta a Hír Tv-nek Szili Katalin.

A volt szocialista, most már független politikus hangsúlyozta: még MSZP-sként kezdeményezte annak a vizsgálati eredménynek a nyilvánosságra hozatalát, amelyet az őszödi kiszivárogtatás ügyében indítottak. Szili Katalin hozzátette: nem gyanúsít senkit. Így azt sem mondta el: elképzelhetőnek tartja-e, hogy Szilvásy György volt titokminiszter utasítására adták ki a hangfelvételt. Ez az egyik Laborc–Portik-találkozó előtt hangzott el, ahol az NBH akkori főigazgatója bizalmasával beszélgetett.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!