2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Összevissza hazudozik az újságíró? + Videó

Kiáll a hazugságokat terjesztő újságírója mellett a Guardian. A brit napilap közleményben utasította vissza, hogy a gyöngyöspatai szegregációról értekező Helen Pidd valótlanságokat állított.

Az újságíró tényként írt arról, hogy a helyi iskolában elkülönítik a roma gyerekeket, származásuk miatt ők a digitális táblát sem használhatják. Az iskola igazgatója cáfol, tudomása szerint a külföldi tudósító nem is járt az épületben, állításait pedig a mellékelt videóban sem tudta bizonyítani. A cikkben az újságíró azt is leírta, hogy december 22-én egy cigány családot támadtak meg a településen, a rendőrség azonban a térfigyelő kamerák elemzése után cáfolta ezt az információt.


A héten a Hír Televízió Keresztmetszet című magazinja is Gyöngyöspatán forgatott. A valós helyzetről készült összeállítást vasárnap este fél hétkor láthatják.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!