2021. 12. 08. Szerda Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 04:00

Belföld

Ősszel folytatódik Fekete-Győr András ügyének tárgyalása

A vádlottak meghallgatásával és a helyszínen készített felvételek megtekintésével folytatódott a Momentum elnökének, Fekete-Győr Andrásnak a pere a Pesti Kerületi Bíróságon.

Az ügyészség csoportosan, társtettesként elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntettével vádolja a momentumos politikust.

Fekete-Győr András 2018 decemberében a Kossuth téri tüntetésen egy pirotechnikai eszközt dobott a Parlamentet biztosító rendőrök felé.

Az ügyben egyelőre döntés nem született, a tárgyalás szeptemberben folytatódik.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Bajnai, rossz értelemben

Ne felejtsük, Bajnai Ganspergerről úgy fogalmazott egy korábban kiszivárgott beszélgetésben, mint akivel „együtt küzdöttek a barikádokon”.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!