2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Orvosokkal és tanárokkal kényszerítené térdre a kormányt Márki-Zay Péter

  • Orvosokkal és tanárokkal kényszerítené térdre a kormányt Márki-Zay Péter

Az egészségügy és az oktatás bedöntésével kényszerítené térdre a kormányt Márki-Zay Péter. Az ellenzéki politikus az ATV műsorában beszélt arról, hogy az orvosok és a tanárok bojkottja véget vethetne a Fidesz kormányzásának.

Egy esetleges bojkottal térdre lehetne kényszeríteni a Fideszt – ezt Márki-Zay Péter jelentette ki az ATV-ben. Ám miniszterelnöki ambíciókkal rendelkező hódmezővásárhelyi polgármester nem elégedne meg csak az ellenzéki országgyűlési képviselők bojkottjával.

Szerinte az egészségügyi és az oktatási rendszert is megérné bedönteni a kormánypártok leváltása érdekében.

Sokszor bizonyította már a baloldal, hogy a hatalomért bármire kepés - így reagált Márki-Zay kijelentésére a Fidesz kommunikációs igazgatója közösségi oldalán. Hollik István szerint az ellenzéki politikus minden határon túlment.

A politikus szerint ha Gyurcsány Ferenc, a baloldal vezetője, szombati évértékelőjében nem határolódik el egyértelműen ettől a kijelentéstől, akkor azt tekinthetjük a baloldal hivatalos álláspontjának.

A Volner Párt elnöke szerint is el kell ítélni azokat a politikusokat akik halálkampányt folytatnak.

Nem ez volt az első eset, amikor Márki-Zay Péter radikális kijelentést tett. 2018- ban megfenyegette a kormánypártok támogatóit: idézem – E mögé a rendszer mögé roppant kellemetlen ma odaállni. Akik mégis úgy döntenek, hogy ennek a korrupt rendszernek a kiszolgálói, igenis ma azzal kell számolniuk, hogy az ő gyermekeik és unokáik lehajtott fejjel fognak menni az utcán, ezek az emberek Biszku Bélaként fognak közöttünk élni.

A Jobbikos Gyöngyösi Mártonhoz hasonlóan Márki is listázni akart – igaz ő Nem a zsidó képviselőket, hanem a bírókat.

A magát jobboldalinak mondó Márki-Zay Péter sokat változott mióta miniszterelnöki ambíciókat dédelget – ezt már a Mi hazánk mozgalom képviselője mondta híradónknak.

Nagy Attila szerint Márki mostanra csatlakozott azokhoz a balliberális pártokhoz, akik zsigeri gyűlöletből nyilatkoznak és politizálnak.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!