2021. 10. 28. Csütörtök Simon, Szimonetta napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 07:50

Belföld

Országjárás és képzés - nagyon aktív a Soros György-féle Amnesty International

Egyre nagyobb hangsúlyt fektet a Soros-hálózat a fiatalok megszólítására, és az ideológiai tevékenység sem maradhat el, amelyre kiváló rálátást ad az Amnesty International Magyarország Emberi Jogi Oktatás elnevezésű Facebook-oldal, írja a Tűzfalcsoport.

A rengeteg energiát és erőforrást feltételező projekt az ország számos pontjára juttatja el a nyílt társadalom emberi jogi köntösbe öltöztetett ideológiáját.

Nézzünk néhány példát!

Keszthely környékén a fiatalokkal és elesettekkel foglalkozókat célozták meg, belőlük épül majd az aktivista hálózat és képződnek az áldozatcsoportok.

 

 

 

 

Pécs nem rés, hanem erős bástya a nyílt társadalom frontján. Idézet az Amnesty pécsi eseményének leírásából:

Tanár vagy és szeretnél emberi jogi témákkal foglalkozni az iskolában, de nem tudod, hogyan vágj bele?

Igen, már megint a fiatalokat akarják...

 

 

Az Amnesty további a fiatalságot érzékenyítő képzéseket fog tartani többek közt Szekszárd, Győr, Szeged és Debrecen is... A Soros-hálózat módszertani képzése csak úgy dübörög!

 

 

Mégis mi ez az egész?

Az Amnesty International az utóbbi időben

EGYRE NAGYOBB HANGSÚLYT FEKTET A FIATALOK MEGSZÓLÍTÁSÁBA.

Az emberi jogi blabla rózsaszín masszájával leöntve igyekeznek tanárokat, szociális és civil szakembereket megszólítani, akiken keresztül még több emberhez juthat el a nyílt társadalom ideológiája. Ők ezt hívják „képzők képzésének", a mi véleményünk szerint meg valójában beszervezés. Ahogy a legutolsó „orbánozós" példa is mutatja,

AZ IDEOLÓGIAI SZÍNEZET ÉS POLITIKAI SZEREPVÁLLALÁS VÉGIG OTT LEBEG A HÁLÓZAT KÖRÜL,

hol finomabban, hol erőteljesebben beadagolva a képzettek számára Soros-féle ideológiát. A végeredmény pedig a Soros-aktivista, aki helyben helyben szolgálja a nyílt társadalom erőit.

 

Origo.hu

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Kiképzésen a Gripen-pilóták

A kecskeméti Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis Gripen pilótái október 25-e és 28-a között, gyakorló repüléseket hajtanak végre. 2021. október 27.

152 millió forintot kaptak eddig a covid-árvák

A köztársasági elnök által életre hívott alapítvány eddig 501 családban 860 gyereknek nyújtott anyagi támogatást. 2021. október 27.

Visszaadták az autós forgalomnak a Csömöri úti felüljárót

10-15 év múlva ezt a felüljárót újjá kell építeni, vagy helyette más megoldást kell találni. 2021. október 27.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!