2022. 08. 08. Hétfő László napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Radar 04:00

Belföld

Országjárás és képzés - nagyon aktív a Soros György-féle Amnesty International

Egyre nagyobb hangsúlyt fektet a Soros-hálózat a fiatalok megszólítására, és az ideológiai tevékenység sem maradhat el, amelyre kiváló rálátást ad az Amnesty International Magyarország Emberi Jogi Oktatás elnevezésű Facebook-oldal, írja a Tűzfalcsoport.

A rengeteg energiát és erőforrást feltételező projekt az ország számos pontjára juttatja el a nyílt társadalom emberi jogi köntösbe öltöztetett ideológiáját.

Nézzünk néhány példát!

Keszthely környékén a fiatalokkal és elesettekkel foglalkozókat célozták meg, belőlük épül majd az aktivista hálózat és képződnek az áldozatcsoportok.

 

 

 

 

Pécs nem rés, hanem erős bástya a nyílt társadalom frontján. Idézet az Amnesty pécsi eseményének leírásából:

Tanár vagy és szeretnél emberi jogi témákkal foglalkozni az iskolában, de nem tudod, hogyan vágj bele?

Igen, már megint a fiatalokat akarják...

 

 

Az Amnesty további a fiatalságot érzékenyítő képzéseket fog tartani többek közt Szekszárd, Győr, Szeged és Debrecen is... A Soros-hálózat módszertani képzése csak úgy dübörög!

 

 

Mégis mi ez az egész?

Az Amnesty International az utóbbi időben

EGYRE NAGYOBB HANGSÚLYT FEKTET A FIATALOK MEGSZÓLÍTÁSÁBA.

Az emberi jogi blabla rózsaszín masszájával leöntve igyekeznek tanárokat, szociális és civil szakembereket megszólítani, akiken keresztül még több emberhez juthat el a nyílt társadalom ideológiája. Ők ezt hívják „képzők képzésének", a mi véleményünk szerint meg valójában beszervezés. Ahogy a legutolsó „orbánozós" példa is mutatja,

AZ IDEOLÓGIAI SZÍNEZET ÉS POLITIKAI SZEREPVÁLLALÁS VÉGIG OTT LEBEG A HÁLÓZAT KÖRÜL,

hol finomabban, hol erőteljesebben beadagolva a képzettek számára Soros-féle ideológiát. A végeredmény pedig a Soros-aktivista, aki helyben helyben szolgálja a nyílt társadalom erőit.

 

Origo.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!