2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Amerika magyar grófja 03:00

Belföld

Országjárás és képzés - nagyon aktív a Soros György-féle Amnesty International

Egyre nagyobb hangsúlyt fektet a Soros-hálózat a fiatalok megszólítására, és az ideológiai tevékenység sem maradhat el, amelyre kiváló rálátást ad az Amnesty International Magyarország Emberi Jogi Oktatás elnevezésű Facebook-oldal, írja a Tűzfalcsoport.

  • Országjárás és képzés - nagyon aktív a Soros György-féle Amnesty International

A rengeteg energiát és erőforrást feltételező projekt az ország számos pontjára juttatja el a nyílt társadalom emberi jogi köntösbe öltöztetett ideológiáját.

Nézzünk néhány példát!

Keszthely környékén a fiatalokkal és elesettekkel foglalkozókat célozták meg, belőlük épül majd az aktivista hálózat és képződnek az áldozatcsoportok.

 

 

 

 

Pécs nem rés, hanem erős bástya a nyílt társadalom frontján. Idézet az Amnesty pécsi eseményének leírásából:

Tanár vagy és szeretnél emberi jogi témákkal foglalkozni az iskolában, de nem tudod, hogyan vágj bele?

Igen, már megint a fiatalokat akarják...

 

 

Az Amnesty további a fiatalságot érzékenyítő képzéseket fog tartani többek közt Szekszárd, Győr, Szeged és Debrecen is... A Soros-hálózat módszertani képzése csak úgy dübörög!

 

 

Mégis mi ez az egész?

Az Amnesty International az utóbbi időben

EGYRE NAGYOBB HANGSÚLYT FEKTET A FIATALOK MEGSZÓLÍTÁSÁBA.

Az emberi jogi blabla rózsaszín masszájával leöntve igyekeznek tanárokat, szociális és civil szakembereket megszólítani, akiken keresztül még több emberhez juthat el a nyílt társadalom ideológiája. Ők ezt hívják „képzők képzésének", a mi véleményünk szerint meg valójában beszervezés. Ahogy a legutolsó „orbánozós" példa is mutatja,

AZ IDEOLÓGIAI SZÍNEZET ÉS POLITIKAI SZEREPVÁLLALÁS VÉGIG OTT LEBEG A HÁLÓZAT KÖRÜL,

hol finomabban, hol erőteljesebben beadagolva a képzettek számára Soros-féle ideológiát. A végeredmény pedig a Soros-aktivista, aki helyben helyben szolgálja a nyílt társadalom erőit.

 

Origo.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!