2022. 10. 02. Vasárnap Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Erdély és Románia

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Origo: Alföldi Róbert válthatja Eszenyi Enikőt a Vigszínház élén

A Városháza nem cáfolja, hogy Alföldi Róbertet akarják Eszenyi Enikő helyett a Vígszínház élére - ezt írja az origo. A portál levélben kereste meg a humán és kulturális ügyekért felelős főpolgármester-helyettest, ám Gy. Németh Erzsébet eddig nem válaszolt az igazgatóváltással kapcsolatban hétfőn feltett kérdésekre. Karácsony Gergely helyettese az ATV esti adásában azt kifogásolta, hogy Eszenyi Enikő nem jelent meg a Gothár Péter és a Katona József Színház melletti szimpátiatüntetésen. A DK-s politikus azt mondta, helyénvaló volt Eszenyi, illetve a színházigazgató távolmaradása ellen tiltakozni, legfeljebb nem a színházban kellett volna ezt megtenni

  • Origo: Alföldi Róbert válthatja Eszenyi Enikőt a Vigszínház élén

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!