2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Szerelmes biciklisták

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

Origo: Alföldi Róbert válthatja Eszenyi Enikőt a Vigszínház élén

A Városháza nem cáfolja, hogy Alföldi Róbertet akarják Eszenyi Enikő helyett a Vígszínház élére - ezt írja az origo. A portál levélben kereste meg a humán és kulturális ügyekért felelős főpolgármester-helyettest, ám Gy. Németh Erzsébet eddig nem válaszolt az igazgatóváltással kapcsolatban hétfőn feltett kérdésekre. Karácsony Gergely helyettese az ATV esti adásában azt kifogásolta, hogy Eszenyi Enikő nem jelent meg a Gothár Péter és a Katona József Színház melletti szimpátiatüntetésen. A DK-s politikus azt mondta, helyénvaló volt Eszenyi, illetve a színházigazgató távolmaradása ellen tiltakozni, legfeljebb nem a színházban kellett volna ezt megtenni

  • Origo: Alföldi Róbert válthatja Eszenyi Enikőt a Vigszínház élén

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!