2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Óriási vereség - így reagált az ellenzék a Fidesz kilépésére

Orbán Viktor vereségeként értékelik az ellenzéki pártok, hogy a Fidesz-delegáció kilépett az európai néppárti frakcióból. Dobrev Klára azt mondta, a Fidesz Európában már a múlt, és hamarosan Magyarországon is az lesz. A Fidesz kommunikációs igazgatója úgy reagált a kritikákra, hogy a baloldal ahogy a járványhelyzetet, a kilépést is saját hatalmi érdekeire használja fel.

  • Óriási vereség - így reagált az ellenzék a Fidesz kilépésére

Szó nincs Európa erős emberéről. Itt egy igazi lúzert látunk.

Így kommentálta Gyurcsány Ferenc a Fidesz kilépését az Európai Néppárt frakciójából. A DK elnöke közösségi oldalán azt írta: lehet magyarázkodni, mint az óviban, de a lényeg ugyanaz: vesztesek.

Gyurcsány felesége is megszólalt és azt mondta: ezzel gyakorlatilag a Fidesz és Orbán Viktor elvesztette minden befolyását Európában.

Végre: Távozik a Fidesz az európai néppártból - így lelkendezett a Momentum EP-képviselője. Cseh Katalin is hozzáteszi, hogy szerinte 2022-ben a Fidesz magyar kormányzati pozíciójából távozik.

Megnyugvás az egységes Európa híveinek, stratégiai vereség Orbánnak

- ezt már a szocialisták EP-képviselője, Ujhelyi István írta.

Orbán újabb lépést tett afelé, hogy kiléptesse Magyarországot az EU-ból - ez az egykori unió-ellenes párt, a Jobbik európai parlamenti képviselőjének véleménye. Gyöngyösi Márton hozzáteszi: ez a nap Orbán Viktor gigantikus bukásának napja, hiszen szerinte végleg elvesztette minden esélyét arra, hogy az európai politika meghatározó embere legyen.

A néppárti frakcióból való kilépés egy eszköz a baloldal számára, hogy a kormánypártokat támadja.

Hollik István hozzátette, nincs új a nap alatt, ebből is látszik, hogy a baloldal a hatalomért mindenre képes.

Kapcsolódó:

A Fidesz pontot tett a viták végére és kilép az EPP képviselőcsoportjából

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!