2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Orbán Viktor megköszönte az ápolók áldozatos munkáját

Szívemből szólt Müller Cecília. Köszönjük az ápolónőknek és az ápolóknak az áldozatos munkájukat - írta közösségi oldalán Orbán Viktor miniszterelnök.

  • Orbán Viktor megköszönte az ápolók áldozatos munkáját

Az Orbán Viktor Facebook-oldalán megosztott videóban Müller Cecília országos tisztifőorvos arról beszél, hogy az ápolókat Ferenc pápa simogató kézként aposztrofálta. Majd hozzátette, hogy

ők azok, akik a születésünk pillanatától ott vannak velünk, és ha kell, a halálos ágyunkon is fogják a kezünk, ebben a járványos időszakban pedig külön köszönet illeti a munkájukat.

A videóban a miniszterelnök íróasztala és dolgozószobájának ablaka látható, amelyet egy szív díszít, amely a járvány kezdete óta a köszönetet közvetíti az egészségügyi dolgozók felé.

 

Szentkirályi Alexandra: Ma van az Ápolók Nemzetközi Napja

Nem feledkezhetünk meg az ápolókról sem, akiknek ma is köszönjük áldozatkészségüket, gondoskodásukat, önzetlenségüket, hogy mindig mellettünk vannak! - olvasható Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő Facebook-bejegyzésében.

 

Facebook, Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Befogta a kritikusok száját Szoboszlai

Befogta a kritikusok száját Szoboszlai

Szalutált a szurkolók előtt a hosszabbításban szerzett gólja után Szoboszlai Dominik, aki eldöntötte a Sheffield United–Liverpool meccset szerda este a Premier League 15. fordulójában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!