2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Orbán Viktor kiállt a köztársasági elnök becsülete védelmében + videó

Kálmán Olga a DK frakció szóvivője Sulyok Tamás köztársasági elnök korábban a DK által kétesnek vélt jogász ügyével kapcsolatban kérdezte Orbán Viktort. A miniszterelnök nem maradt adós a csípős válasszal.

  • Orbán Viktor kiállt a köztársasági elnök becsülete védelmében + videó

"Hogyan lehetséges, hogy a magyar nemzet egységét egy olyan ember jeleníti meg a világ előtt, aki törvénytelenül, vélhetően bűnszervezetben, pénzért játszott át magyar termőföldeket külföldieknek?" - tette fel Orbán Viktornak szegezett kérdését a Parlament azonnali kérdések és válaszok órájában Kálmán Olga, a Demokratikus Koalíció tagja, majd azzal folytatta: "Hogyan lehetséges, hogy ön még mindig védelmezi ezt az embert, aki az elődjéhez hasonlóan Novák Katalinhoz hasonlóan szégyent hozott az országra?"

Orbán Viktor nem maradt adós a válasszal, és többek között így reagált a DK-s politikus szavaira: "Szeretném felhívni az ön figyelmét arra, hogy a kérdés ténybeli megítélésben a Magyar Ügyvédi Kamara állásfoglalást tett közzé, amelyben az önök álláspontját elhárította, a köztársasági elnök úr álláspontját pedig megerősítette."

A miniszterelnök hozzátette: "Én azt hittem, hogy a köztársasági elnök nemtelen támadása a választási kampány része volt, és úgy gondoltam, hogy meg is kapták ezért önök azt, ami jár."

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Csoboth: Sosem adtam fel, mindenképpen keretbe akartam kerülni

Csoboth: Sosem adtam fel, mindenképpen keretbe akartam kerülni

Csoboth Kevin saját bevallása szerint ezerszer vagy kétezerszer visszanézte már a skótok elleni utolsó csoportmérkőzésen a századik percben rúgott gólját, mellyel a magyar labdarúgó-válogatott megőrizte továbbjutási esélyét a németországi Európa-bajnokságon.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!